Martin Daňo: Tlačový odbor PS? Nebinárna Alena k poslancom hocikoho nepustí! (VIDEO)
04 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Poslanci Progresívneho Slovenska sú známi tým, že na individuálne otázky neradi odpovedajú. Dokázal to ešte v kampani aj dnes už poslanec Martin Dubéci, ktorý pri konfrontácii ohľadne „igelitkových peňazí“ na staršiu kampaň odkazoval na ich tlačový odbor, hoci otázka sa týkala konkrétne jeho. Martin Daňo teraz prináša informácie, kto ten tlačový orgán strany zastrešuje. Daňo ju nazval „nebinárnou Alenou“.

Tlačový odbor Progresívneho Slovenska má zrejme množstvo práce. Odvolávajú sa naň aktuálni poslanci, ale pred nevhodnými otázkami chránil aj kandidátov pred voľbami do NR SR. Kto je za tlačovým orgánom hnutia, vysvetlil vo svojom videu Martin Daňo. Alena Kuišová má "pod palcom" všetkých nepohodlných novinárov, ktorí by mohli poslancom PS klásť podľa nich nevhodné otázky. S tým, ako sa v PS jedná s novinármi už Daňo má skúsenosť. Nebol pustený na tlačovú besedu budúcej prezidentky, na ktorú smeli len pozvaní.

Na otázky odpovedá tlačový orgán

Koncom septembra Lucia Veselská v uliciach konfrontovala Martina Dubéciho s jeho kauzou z roku 2014, ktorá sa skončila tým, že kandidát na prezidenta Radoslav Procházka „zhulákal chalanov“ za platbu reklamy v hotovosti za prezidentskú kampaň. Tí „chalani“ boli Andrej Zmeček a Martin Dubéci. Ten doposiaľ nič nevysvetlil a Veselskú pri konfrontácii v polovici septembra odkázal na tlačový odbor PS.

VYCHÁDZAJÚ KOSTLIVCI zo Šimečkovej skrine: Korupčná minulosť JEHO ľudí (VIDEO)
Lucia Veselská je kandidátkou do parlamentu za stranu Smer-SSD pod číslom 122. V uplynulom týždni konfrontovala Progresívne Slovensko a jedného z jeho kandidátov do volieb s korupčným škandálom v prezidentských voľbách. Martin Dubéci ho podľa nej... Čítať ďalej
23 | 09 | 2023 | Eka Balaskova

Čo to znamená v PS?

Meno šéfky tlačového orgánu PS je Alena Kuišová a mnohí si ju pamätajú zo spravodajstva TV Markíza. Aktuálne robí, ako to Martin Daňo nazval, „stíhačku, alebo raketu“ pre poslancov PS.

„Začne vás zdržiavať, alebo poslancovi žmurkne a povie, aby s vami nerozprával,“popisuje Daňo jej praktiky, ktoré používa pri pokusoch kontaktovať poslancov. Odstavení sú ňou však len tí, ktorí by mohli mať problémové či konfrontačné otázky.

Kto je Kuišová

Martin Daňo o nej zistil, že je absolventkou Filozofickej fakulty UK v Bratislave a aj jej rigorózna práca sa týkala politikov pred kamerami. Roky pôsobila v TV Markíza aj ako politická komentátorka, potom v Rádiu Viva ako jeho šéfka a venuje sa komunikačnému poradenstvu a mediálnemu tréningu, neskôr robila okrem iného hovorkyňu ombudsmanke, skrátka ukážková kariéra.

S "ochranou" PS už má skúsenosti

Daňovi sa nepáči, ako mu Kuišová zabránila v rozhovore s poslancom PS Jaroslavom Spišiakom. Tiež pripomína, ako mu súčasný poslanec David Dej, ktorý mu pri prezidentskej kandidátky, v snahe nepustiť Daňa na tlačovú besedu takmer zničil techniku.

ŠELIGA JE SPÄŤ! Obáva sa o Lipšicov flek (VIDEO)
Vtipné obrázky satirických stránok tesne po voľbách zobrazovali Juraja Šeligu, ako stojí pred nástenkou s voľnými miestami na Úrade práce a hľadá si zamestnanie. Napriek tomu, že strana Demokrati, v ktorej pôsobil, mala pred predčasnými... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!