Hysterický Púchovský: FICO PLÁNUJE ÚKLADNÚ VRAŽDU!
04 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Opozícia sa chytá aj slamky, aby mohla obviňovať. Tentoraz to však bola poriadne tučná kosť, po ktorej chňapli. V priamom prenose im ju predhodil samotný Robert Fico. Avizované zvýšenie cien plynu ho natoľko vytočilo, že sa nechal uniesť. Na adresu Andreja Jurisa, predsedu ÚRSO, sa v Sobotných dialógoch vyjadril nevyberaným spôsobom. „Keby som ho chytil, tak ho zaškrtím vlastnými rukami, “ povedal pred celým národom. A to spustilo vlnu kritiky.

Tiež si mohol radšej do jazyka zahryznúť, ako ich takto dráždiť. Chytia sa na návnadu, vrhnú sa na kosť ako muchy na h...o. Hryzú a hlodajú.

Medzi prvými sa chytil Miško Šimečka, „najsilnejší“ líder štyroch. Nebude on čakať, aby mu  tatkove noviny diktovali, že Miško, nesedkaj v kúte, nešúchaj nožičkami, vzchop sa, chlapča, ukáž im to.

A Miško im to ukázal. Nedovolí, aby sa štvornásobný premiér takto vyhrážal štátnym úradníkom. Neúcta, vyhrážky a čistky len preto, že mu nejdú poruke?! To teda nie! Bruselské žalobaby pôjdu za Uršulou a všetko na Fica nažalujú.

Ozval sa aj Dávid Púchovský. To je ten, čo viedol stránku Polície SR a teraz asistuje progresívnemu Spišiakovi. Napísal: „Veď to je plánovanie úkladnej vraždy! Bude pán Fico taký hypercitlivý aj sám na seba potom, čo tu skoro štyri roky vyplakával pri púšťaní zostrihaných nahrávok vyšetrovateľov NAKA?“

Pýtať sa Púchovského, ako to bolo s vyhrážkami čurillovcov Diane Santusovej, že ju nakopú do p, že jej podpália auto, je asi zbytočné. Veď to neboli vyhrážky, to boli len také kancelárske kecy!

Hlas ľudu: Lucia, bruselská panička, si hľadá azyl
Lucia chváli Andreja a teplých mužov, za ministerku by chcela bežnú ovcu z Očovej. Takéto sprostosti z Bruselu vypisuje ministerke kultúry. Píše aj Erikovi Kaliňákovi. A zastrája sa, že napíše aj Róbertovi, Andrejovi a Štefanovi. Lebo: „Ja píšem... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik