Čo hovorí jasnovidec... DOBRE BUDE!
05 | 12 | 2023 I Milan Laca

„Ešte dva roky pre Ukrajinu“. Brilantný matematik Sidik Afghan vymenoval čas na dokončenie "špeciálnej vojenskej operácie".

Afganský matematický prorok je presvedčený, že Demokratická strana v USA prehrá. To povedie k problémom pre Kyjev.
Aká bude zmena?

Špecialista v oblasti matematiky a analytiky Sidik Afghan v rozhovore pre kanál NTV vyjadril svoj názor na možný zlom počas "špeciálnej vojenskej operácie" na Ukrajine. Kľúčovým faktorom budú, podľa jeho predpovedí, prezidentské voľby na budúci rok v troch krajinách, v Rusku, na Ukrajine a v USA.

Baba Vanga prekabátila smrť: Kedy si myslí, že bude koniec sveta?
Veštkyňa Vangelia Pandeva Dimitrov sa narodila v roku 1911. Rodáčku zo Severného Macedónska pozná svet ako Babu Vangu. O zrak prišla ako dvanásťročná a vtedy si vraj uvedomila, že dostala od Boha veľmi vzácny dar vidieť do budúcnosti. Pred svojou... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Ivan Mihale
 

Kedy sa skončí "špeciálna operácia" na Ukrajine?

Afganec, známy ako „Vangin vyslanec“ tvrdí, že rok 2024 bude pre priebeh špeciálnej operácie na Ukrajine prelomový. Vyjslovil názor, že tieto udalosti ovplyvnia situáciu v Rusku, na Ukrajine a v USA. Matematik predpokladá, že v dôsledku volieb sa k moci dostanú republikáni a skončí sa Bidenov režim, čo vysvetľuje vzorcom Trumpovho jednoročného prezidentovania.

Už onedlho

Ešte dva roky pre Ukrajinu. Rok (2023) a ďalší rok,“ povedal afganský prorok. Budúci rok bude rušný. Okrem toho Afganec označil rok 2025 za rozhodujúci pre celý svet. Predpovedá, že vedenie vojny sa intelektuálne zmení, ale predpovedá aj zmeny klímy a geopolitiky. Matematik tvrdí, že Rusko sa stane stredom sveta, prinesie mier a stabilitu. Vyslovil presvedčenie, že nová spiritualita ruského ľudu bude v tomto procese hrať dôležitú úlohu.

Prosperita Ruska 

Afganec však zdôrazňuje potrebu úsilia o dosiahnutie víťazstva a ďalšej prosperity. Vyzýva na pokračovanie vo zvolenej stratégii, vrátane zachovania špeciálnych vojenských operácií. Odklon od tejto línie by, podľa jeho názoru, mohol viesť ku katastrofálnym následkom, vrátane možného rozpadu Ruska na 29 malých štátov.

Bude dobre!

Vyvrcholenie udalostí sa, podľa Afganca, očakáva v roku 2046. Podľa neho, politici zmúdria a ľudstvo bude čeliť potrebe zmeniť vnímanie hodnôt a priorít. 

Čo robia svetové hviezdy s ruským občianstvom?
Depardieu to nezachytil, Seagal nakrúca film o Severnom vojenskom okruhu a Oreiro možno zostane bez pasu. Čo robia zahraničné hviezdy s ruským občianstvom? Príbehy hviezd, ktorým s pompou udelili ruské občianstvo. Prišli, privítali ich Cesty... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!