RICHARD DÍRER sa bráni o život. Nie sme žiadni generační rasisti!
03 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Podpredseda Národnej rady, Ľuboš Blaha zvýšil „novinárom“ tlak, keď ich označil za generačných rasistov. Ľuboš Blaha nie je favoritom médií, nikdy nebol, ani sa tým netajil. Moderátor Dírer má zasa potrebu sa neustále ku všetkému vyjadriť, snaží sa zosmiešniť koalíciu. Je virtuózom vo vracaní smečov zo strany Blahu. 

Dírer neustále hovorí o konšpiráciách voči médiám a označuje novinárov ako sliepky v klietkovom chove.

Zabúda na fakt, že chovanie koalície je iba výsledkom správania sa opozičného poslanca Igora Matoviča, ktorý sa vyjadruje na stranu opozície tak hrubým spôsobom, na aký sme neboli zatiaľ zvyknutí ani v tom najhoršom diplomatickom sne.

Medzi jeho favoritov tiež nepatria seniori. Tým by najradšej zobral jedlo priamo z úst, protežujúc budúcnosť Slovenska, pubescentov, podporujúcich Šimečkovych liberálov. No v parlamentných voľbách boli Šimečkovym výrastkom dobré hlasy seniorov, ktorých vo volebných miestnostiach doslova prinútili seniorov, aby vhodili do urny hlas, navyšujúci percentá progresívcov, aby mali čo najväčší zisk vo voľbách do NR SR.

Kto je za to všetko vinný? Miláčikov médií obviňovať nemožno

Dírer nezabudol vo svojich komentároch striktne rozdeliť médiá na tie „dobré“ a vraj moderné, alternatívne. Je mu jedno, že sa snažia mainstreamové médiá ísť alternatíve po krku. Pokúša sa o iróniu. Tá však nie je jeho silnou stránkou. Hnevom sa mu trasie hlas, vzťahovačnosť mu uprieť nemožno. Tlačí na predsedu Národnej rady, aby sa už konečne vyjadril o svojej kandidatúre na post prezidenta Slovenskej republiky. Komu tým nahráva? Myslí si, že bude mať jeho konanie vplyv na výsledok prezidentských volieb? Jeho argumenty bagrujúce akúkoľvek logiku, hľadanie tieňov tam kde nie sú zosmiešňuje žurnalistiku ako takú.

Nedeľa s Dírerom! O alternatíve, "úbohých" novinároch, aj Pellegrinim
Richard Dírer v diskusnej politickej relácii TA3 V politike, posplietal v úvode o všetkom, o čom sa len dalo. Spomenul "úbohých" novinárov, ktorí sú v parlamente ako sliepky v zlom klietkovom chove, nezabudol na alternatívu a v závere svojho vstupu... Čítať ďalej
26 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Pelegrini sa má vzdať svojej „rezidencie“ v parlamente

Dírerovi nie je jasné, prečo sa predseda Národnej rady Slovenskej republiky nevzdá pár metrov štvorcových. Je presvedčený, že je to nepotrebný luxus, keďže neďaleko má k dispozícii vlastný byt.

Čokoľvek negatívne, čo by mohlo vyznieť na adresu mainstreamových médií, nemá podľa Dírera racionálny podklad. Jednoducho použije čarovnú formulku "nie je to tak, je to úplne inak." Počas svojich vyjadrení hapká a dovolí si tvrdiť, že koaličný partner Tomáš Taraba s ním bezvýhradne súhlasí. Je to ďalším pokusom o popudzovanie národniarov proti stranám Hlas-SD a Smer – SSD. O čo médiám ide? O rozvrátenie koalície? V takýchto počinoch bol majstrom Richard Sulík, predseda SaS, pripravujúci sa v najbližšej dobe odkráčať zo slovenského parlamentu do europarlamentu.

TA3 používa svoje nožnice vo vhodný čas

Na tento účel využíva „najkvalitnejšie a najobjektívnejšie“ médium v oblasti spravodajstva podozrivé techniky. Vyhlásenia ministra životného prostredia sú skrátené a doslova cenzurované. Ak si technici v TA3 myslia, že im koalícia na takéto lacné triky naletí, nemožno ich označiť za kvalitných, ale skôr za naivky. Kam bude toto „kvalitné novinárstvo“ kráčať ďalej, môžeme len tušiť. Čím ďalej, tým viac sa skôr kompromituje v očiach kvalitných žurnalistov i objektívne hodnotiacej a erudovanej spoločnosti.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!