Poslanec SMER - SSD: Trápny a nenávistný Dírer zneužíva TA3
03 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN DÍRER! Vyzýva na sociálnej sieti Telegram, poslanec SMER - SSD a podpredseda parlamentu SR, Ľuboš Blaha. Richard Dírer podľa neho zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú ideológiu.

Príspevok Ľuboša Blahu zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

Moderátor Dírer opäť zneužil svoje ideologické okienko na osobné útoky proti mne - že mu to už nie je trápne.

Ten nenávistný pán nemá nič spoločné s novinárom. Zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú ideológiu.

Dnes si však dovolil ešte viac. Tvrdil, že som si vymyslel hoax. Minulý týždeň som mu totiž vytkol, že šíri nenávisť voči seniorom.

Narážal som na túto jeho vetu. Účelovo sa odvolal na maily, čo mu akože chodia, aby mohol povedať, že už sa v politike nemá hovoriť o dôchodcoch, lebo to vyvoláva hnev u mladšej generácie. 

Tieto jeho slová považujem za útok na seniorov. A toto je dôkaz, že ich povedal. Šach-mat. 

Čiže žiaden hoax, pán Dírer. Jednoducho sa vyhrážate hnevom mladých ľudí, ak bude štát ďalej pomáhať dôchodcom, ako si zaslúžia.

A áno, ja to považujem za nenávistné a primitívne. Pretože len úplný morálny netvor si môže myslieť, že normálni mladí ľudia cítia hnev voči seniorom za to, že im spoločnosť spláca dlh za to, že tu vybudovali všetko, čo máme.

Dírer namiesto inkriminovanej pasáže pustil nejakú úplne inú a potom víťazoslávne vyhlásil, že aha, Blaha šíri hoax. Veď to je také detinské.

Vážený pán Dírer, prosím, ospravedlňte sa, že o mne šírite klamstvá. Už ste sa TA3 naubližovali dosť, nemyslíte?

A mimochodom, dnes ste vyhlásili aj to, že klamem, že ste boli Imreczeho hovorca.

Vy ste boli nielen to. Vy ste boli šéf jeho komunikačného oddelenia. A ten priznaný zlodej si vás brával na stretnutia s kumpánmi.

Toto písali kedysi Aktuality. Tie asi neoznačíte za konšpiračné médium, či? 

Citujem: "Imreczeho na stretnutí so Suchobom sprevádzali aj jeho vtedajší podriadení – šéf tlačového odboru daniarov Richard Dírer atď."

Áno, boli ste Imreczeho podriadený a spolu ste chodili na drinky so Suchobom, s ktorým Imrecze robil kšefty. 

Vy bojovník proti korupci!  Nenávidíte seniorov, asistujete zlodejom a ešte aj klamete, až sa práši. 

To sa fakt nehanbíte, Richard? Pýta sa v závere príspevku Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik