MAČKY na fronte
04 | 12 | 2023 I Milan Laca

Ukrajina „mobilizuje“ mačky, aby ich poslali do bojovej zóny.

Personál ukrajinskej armády začal zapájať zvieratá do vojenskej služby, píšu miestne médiá. 

Nielen psi...

Podľa článku, reč nie je len o služobných psoch, ale aj o mačkách, ktoré používajú na boj s hlodavcami v zákopoch.

ODHALENÉ! SKUTOČNÝ ROZSAH ÚMRTÍ PO OČKOVANÍ proti Covidu-19
Tvorca a hlavný administrátor novozélandskej vládnej očkovacej databázy sa stal whistleblowerom a vyjavil skutočný počet úmrtí súvisiacich s povinným očkovaním proti Covidu-19 v jednej z najzaočkovanejších krajín sveta, informuje novozélandský... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Nepriateľské myši

Ako informujú médiá, o službe mačiek v Ozbrojených silách Ukrajiny už píšu aj európske publikácie. Oznamujú, že mačky začali používať na ochranu, predovšetkým pred myšami, ktoré ničia jedlo a dokonca aj zbrane.

Západ píše

Nemecký Bild citoval rozhovor s ukrajinským vojakom. Sám, podľa jeho slov, neustále chytá do spacáku niekoľko myší. Hlodavce občas pohryzú aj ľudí, takže ukrajinskí vojaci dúfajú, že v tejto situácii pomôžu mačky.

Dary

Médiá napísali, že ukrajinskí dobrovoľníci sa snažia pomôcť ozbrojeným silám aj zbieraním darov na pasce na myši. Samotná armáda začala mačky používať a niektoré už aj vyznamenali za úspešný lov myší.

NIČIVÉ ZEMETRASENIE v oblasti Filipín! Jedna tragédia strieda druhú
Miestne úrady varovali pred ničivými Tsunami s výškou ohrozujúcou život. Stalo sa tak po zemetrasení s magnitúdou 7,6, ktoré zasiahlo Filipíny. I keď sú obyvatelia tejto oblasti na takéto situácie pomerne zvyknutí, takáto situácia sa nedeje každý... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!