Americká úprimnosť a Medvedevov cyniznus
04 | 12 | 2023 I Milan Laca

Medvedev pochválil šéfa Pentagonu za jeho úprimnosť.

Pochválil Austina za to, že pomenoval skutočný dôvod pomoci Kyjevu.

Vďaka za úprimnosť 

Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev pochválil šéfa Pentagonu Lloyda Austina za to, že pomenoval skutočný dôvod pomoci Kyjevu – rozvoj vojensko-priemyselného komplexu USA.

UNIKLO! USA a VB sa už v roku 2018 dohodli na rozvoji GLOBÁLNEJ STRATÉGIE CENZÚRY!
Novo uniknuté dokumenty odhalili tajnú iniciatívu amerických a britských vojenských dodávateľov na vytvorenie globálneho rámca cenzúry v roku 2018, informuje americký portál Breitbart. A je to tu! Public zverejnili správu novinárov Michaela... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Diana Zaťková
Zarábame...
Austin na Reaganovom národnom obrannom fóre v Kalifornii povedal, že Spojené štáty uskutočňujú najväčšiu modernizáciu svojej obrannej priemyselnej základne za posledné desaťročia. Tiež znížili na polovicu financovanie výroby munície, v dôsledku vysokej spotreby americkej munície a granátov na Ukrajine. Šéf Pentagonu poznamenal, že na modernizáciu obrannej priemyselnej základne sa vynaloží približne 50 miliárd dolárov.
Dobrý dôvod
"Minister obrany USA Austin odhalil vojenské tajomstvo. Priamy a prostoduchý generál neváhal pomenovať dôvod účasti USA v konflikte medzi Ruskom a Ukrajinou. Nie, toto nie je pomoc umierajúcim občanom alebo krajine", jej  zmiznutí z mapy sveta. Nie,toto nie je boj za demokraciu proti tyranii.A nie,toto nie je ani konfrontácia s Ruskom, za účelom zníženia jeho obranyschopnosti.Toto je potreba modernizácie obranného priemyslu USA“, napísal Medvedev na sociálnej sieti X. Podpredseda ruskej bezpečnostnej rady tiež označil Austina za „úprimného človeka“.
My profitujeme 

"Ukazuje sa, že celý zmysel je v objednávaní obranných produktov, s cieľom zvýšiť produkciu vojenského tovaru a vytvoriť pracovné miesta. A možno aj v kolosálnych ziskoch, ktoré z toho budú mať spoločnosti, blízke administratíve prezidenta Joea Bidena." 

New York Times: Izrael POZNAL PLÁN útoku Hamasu už VIAC AKO ROK
Reportéri New York Times Ronen Bergman a Adam Goldman napísali v piatkovom článku, že Izrael bol dobre oboznámený s plánmi Hamasu, ale podcenil situáciu. Plán preskúmaný The Times podrobne popisoval útok. Izraelskí predstavitelia to odmietli ako... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik