Nabrúsený Mesežnikov znova perlil: Fico ako ARCHANIEL POMSTY A REVÍZIE!
02 | 12 | 2023 I Dušan Janek

GRIGORIJ MOJSEJEVIČ MESEŽNIKOV OPÄTOVNE PERLIL! Celebritke z radov politológov to nedalo. Prskal síru na adresu koalície. A prskal a prskal.

Grigorij Mojsejevič Mesežnikov, ktorého meno sa našťastie nedá tak ľahko zapamätať, sa obrátil na portál Visegrad Insight a poprosil ich, aby publikovali zopár riadkov. Vylial si totiž srdce a zaútočil. Pustil sa do koaličných rád. Ktovie, čo ho k tomu prinútilo. Racionálne pohnútky to asi nebudú.

Roberta Fica označil ako archanjela pomsty a revízie

Nie je žiadnou novinkou, že pri svojom besnom kopaním všade naokolo používa nevyberaný slovník. O jeho čo len najmenších náznakoch vlastenectva tak možno s úspechom pochybovať. Ktovie, kto ho podporil v bezuzdnom urážaní Slovenska a Slovákov. Alebo tak urobil z „dobrej vôle?“

Chytil sa totiž lana Igora Matoviča a označil voličov za intelektuálne nekompetentných, keď sa o demokratických výsledkoch volieb vyjadril v znení: „Vládna koalícia Smer – SSD, HLAS – SD a SNS, ktorá vznikla po septembrových voľbách sa ujala moci spôsobom, ktorý nie je v (podľa neho) etablovaných demokraciách obvyklý.“ Nepripomína Vám to definíciu Šimečku a jeho dookola omieľanej „nedemokratickosti“ strán volených v demokratických voľbách? Tiež pán politológ...

Mesežnikov slovník utrpel na originalite

Večne neoholený politológ sa nezdržal a pokračoval ďalej: „Okrem definície novej vládnej koalície ako konglomerátu tvrdých národných populistov, SMER-SSD a SNS s kryptofašistami na kandidátke a „mäkkých“ národných populistov HLAS-SD, možno túto koalíciu charakterizovať ako zoskupenie autoritárskych revanšistov, tvorcov skorumpovaného mafiánskeho systému vládnutia, ignorantských milovníkov Putina a vyznávačov konšpiračného myslenia.“

Mesežnikov iba dokázal, že neoplýva kreativitou a stráca dych. Potrebuje sa však vyžalovať, pričom je neodbytne presvedčený, že ho budú s nadšením počúvať aj v zahraničí.

Fico v Sobotných dialógoch: LIPŠIC TAM NEMÁ ČO ROBIŤ A JURISA ZAŠKRTÍM HOLÝMI RUKAMI! (VIDEO)
Urobíme všetko, aby Daniel Lipšic odišiel z Úradu špeciálnej prokuratúry! Nebudeme mu však vykopávať dvere. Vyhlásil to Robert Fico v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Hovoril aj o stretnutí s predsedníčkou EK, šéfovi ÚRSO a cenách energií,... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Verejné nepokoje! Vzbura! Výstrel do tmy...

Niekto sa tu považuje za revolucionára, keď očakáva, že ho budú počúvať a trestať koalíciu za jej úspechy. S rukou hore vyzýva Mesežnikov občanov k nepokojom.

„Ficom valiaci sa buldozér bude pokračovať, kým ho nezastaví iná sila – buď aktívni občania na slovenských námestiach a uliciach, ako to bolo v r. 2018, alebo zastavenie peňazovodu z Bruselu.“ Grigorij si vo svojich výlevoch asi neuvedomuje, že sám vojak v poli nič nezmôže a bude musieť so stiahnutým chvostom odpochodovať.

O odhodlaní Grigorija Mojsejeviča nech láskavo nikto nepochybuje!

12. júla 2022 si vylial Mesežnikov srdce v Denníku N. „Zmeniť pomery v Rusku by bolo možné demokratickou okupáciou podobnou tej, ktorú zažilo po vojne Nemecko a Japonsko a pokiaľ sa tak neudeje, Rusko sa stane demokratické možno v 26. storočí.“ Jeho prognózy však zostávajú zasa iba bludmi. A bludy nemajú dlhého trvania. Možno sa dlho zdržal na letnom slniečku, čo nemá práve najpriaznivejší vplyv na racionálne myslenie. Po viac ako roku sa však z tohto neduhu mohol spamätať. Ale na jeho zdravotnom stave sa nič nezlepšilo. Aspoň teda, čo sa psychickej stránky týka...

Poďme sa pozrieť, čo je Mesežnikov zač

„Grigorij Mojsejevič Mesežnikov sa narodil v r. 1958 v bývalom Sovietskom zväze, západnej časti Ruska, v meste Oriol. Má 7 detí (slovom sedem!!!) a je rozvedený. Študoval na Moskovskej štátnej univerzite, v r. 1981 sa presťahoval na Slovensko a v r. 1983 nastúpil na Ústav Marxizmu-Leninizmu na Univerzite Komenského v Bratislave. Spolu s Martinom Bútorom bol zakladateľom Inštitútu pre verejné otázky a pôsobí tam ako prezident. Pôsobil v Nadácii otvorenej spoločnosti a za túto činnosť dostal osobné poďakovanie od jej zakladateľa, Georga Sorosa. Absolvoval stáže vo Švédsku, USA, zúčastnil sa študijného pobytu organizácie American Jewish Commitee v Izraeli.“

Toľko z bilancovania Miroslava Radačovského, predsedu strany Patriot. Možno vám bude z tohto jasné, koho indoktrinácia urobila z Mesežnikova rétorické monštrum.

Zmráka sa nad LIPŠICOVOU špeciálnou prokuratúrou? OPOZÍCIA V PANIKE! (VIDEO)
Šimečka, Remišová, Grendel, Matovič, Šeliga - výkvet opozície - bijú na poplach! Rezort spravodlivosti SR totiž potvrdil, že vedie diskusiu s odborníkmi, ktorej cieľom je riešenie systémovej zaujatosti špecializovaných inštitúcií. Prípadné zmeny už... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Grigorij, paranoidný demokrat

Kto počúval, ak vôbec, v zahraničí jeho drísty, vôbec sa nepodobajúce na prejav demokracie, intolerujúce výsledky volieb? Prázdne reči, kde označuje predsedu Slovenskej národnej strany a jeho nominantov ako kryptofašistu nie sú podložené relevantnými dôkazmi. „Nikto z nominantov strany PATRIOT na kandidátke SNS vo voľbách nemal nikdy nič spoločné so žiadnou, ním označenou fašistickou stranou a nikto zo strany PATRIOT nikdy nebol členom žiadnej extrémistickej strany“, dôrazne prízvukuje Miroslav Radačovský.

Mesežnikov však nedá pokoj a stopuje ďalej

Politologický hybrid asi nevie odpustiť Radačovskému zvolenie do Európskeho parlamentu. „Mesežnikov je mojim nechceným sprievodcom od môjho zvolenia do EP. Bezprostredne po voľbách v roku 2019 tento politológ uviedol pre agentúru SITA uviedol, že do EP občania poslali jedného z najhorších fašistov v Európe a v tom istom znení to zverejnil 26. mája 2019 vo forme videorozhovoru s Kordom“, dodal Radačovský. O kvalitách Eugena Kordu, znalca alkoholických nápojov sa dá s úspechom pochybovať tiež.

Miroslav Radačovský má na súčasnú situáciu v Afganistane jasný názor. Zdroj: TASR
​​​​​​​

Reakcie na Mesežnikove útoky nenechali na seba čakať.

„Grigorij Mojsejevič je vec, nič viac, než vec,“ uviedol Miroslav Radačovský. Politológ sa evidentne urazil do krvi a podal podnet na trestné stíhanie voči Radačovskému. Ďalšie príležitosti na útoky si samozrejme vziať nenechal. Jeho neopodstatnené osočovanie z antisemitizmu a vyjadrenia tomu podobné však nemajú žiadneho opodstatnenia. Radačovský rešpektuje každý národ. Nerešpektuje iba kreatúry podobné Mesežnikovi. Ten na neho cerí zuby iba preto, že mu vadí jeho slovanský pôvod. Tak sa stal Radačovský ľahkým útokom lacných terčov huckania sionistov.

Nezabudnite, koho chleba jete!

Mesežnikov by sa mal uvedomiť a oceniť pohostinnosť národa, ktorý ho prijal medzi svoje rady. Mal by rešpektovať vôľu voličov, občanov slovenského národa a nevyskakovať ako opica. I do Európskeho parlamentu bol zvolený prostredníctvom dobrovôle Slovákov, nie kvôli svojim schopnostiam.

Aj to je prejav demokracie, o ktorej tak často pochybuje. Mal by prestať s urážaním krajiny, kde našiel svoj druhý domov. Vážiť si to, že nie je terčom útokov slovenských politikov, obhajujúcich skutočné záujmy svojho národa. Pritom by to nebolo nič ťažké. Náš národ však doslova trpí veľkodušnosťou a schopnosťou odpúšťať. Aj takým hyenám a bláznom, medzi aké patrí samozvaný „politológ a politiky Grigorij Mojsejevič Mesežnikov. Ľuboš Blaha by reagoval jediným slovom: „Tíško...“ Mesežnikov má však uši zapchané špinou. Nečakajme, že sa uvedomí.

GRETA MENÍ RÉTORIKU! SIONISTI ŠKRÍPU ZUBAMI!
„Krossa Sionismen!“ To je nové krédo bojovníčky za životné prostredie. V švédčine znamená táto veta „Rozdrvte Sionizmus!“ Svojim heslom zvýšila tlak všetkým priaznivcom Izraela a sionistickej politiky, ktorú jej zástancovia šíria po celom... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!