Erik Kaliňák aktivistovi: Vaše peniaze nechcem, ale kým niečo poviete... uvažujte (VIDEO+GALÉRIA)
03 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Poslanec za Smer - SD a šéf premiérovho poradného zboru Erik Kaliňák sa „musí zohnúť“ pre 50 eur, ktoré „našiel na ulici“. Vlastne mu ich ponúkol Marek Mach, aktivista z organizácie Mladí proti fašizmu. Erik Kaliňák jeho výzvu prijal a na sociálnej sieti vysvetlľuje, o čo vlastne ide.

Marek Mach z Mladí proti fašizmu, ktorý zbiera jednu cenu Nadácie otvorenej spoločnosti za druhou je podľa Kaliňáka už teraz plnohodnotným nástupcom Michala Šimečku na poste predsedu PS. Predurčuje ho k tomu jeho nasadenie šírenia nenávisti voči strane Smer- SSD.

AKTUÁLNE Na Slovensku KRACHUJE multi-miliónový BIZNIS s LIEKMI! TOTO sa stane len 3 DNI pred VIANOCAMI
Boj o prežitie! Jeden z najväčších hráčov s liekmi na Slovensku, ktorý ročne točil desiatky miliónov, sa prepadol do existenčných problémov. Jedna banka ho pre dlhy posiela do konkurzu, druhá ide zo skladu gigantu rozpredať, čo sa dá, informuje... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

„Mach zverejnil výzvu, že dá 50 eur komukoľvek, kto mu ukáže fotku, na ktorej sú seriózni a objektívni novinári bývalého hlavného prúdu odfotení s politikom tak, ako si to dovolil novinár z média, ktoré neplní predpísanú úlohu šíriť nenávisť voči Smeru,“vysvetľuje Kaliňák stávku a baví sa na nej, lebo on sám takých fotiek ponúka hneď desať.

Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka
Screenshot / Video Erika Kaliňáka

K tej poslednej dopĺňa aj fakt, že známejšie sú už len raňajky u Lipšica pre spriaznené médiá, „kde ich okrem jedla kŕmil aj nezákonnými informáciami“, pripomína Kaliňák.

„Ale to vám, pán Mach, samozrejme nevadí, pretože ako typický aktivista ste skrz-naskrz pokrytec,“ myslí si Kaliňák a dodáva, že Machovou úlohou nie je bojovať proti fašizmu, ale plniť politické úlohy. Autor videa mu v tom nejde brániť, skôr naopak. Teší sa na oznam o vstupe pána Macha do PS.

„Lebo so Šimečkom je to naozaj o ničom,“ dodáva Kaliňák. A Machovi pridáva dobrú radu. Keď najbližšie dostane tip na dobrý útok proti Smeru, mal by si to aspoň prečítať a zvážiť, či nezostane za hlupáka.

Peňazí sa Kaliňák vzdáva – naopak, odmenu by mal poslať on. Machovi sa virálnym zostrihom Kaliňákovho rozhovoru pre ČT ukázať, ako sú médiá zradikalizované. A práve vďaka tomu naprieč Európou vyhrávajú tí, proti ktorým médiá bojujú.

„Ja už som videl zostrihy, kde novinár položil fest hlúpu otázku a politik ho argumentačne „sundal“. Videl som aj zostrihy, kde novinár presne mierenými otázkami rozložil politika a ten len habkal, lebo nedokázal odpovedať,“ baví sa Kaliňák a dodáva, že Mach vymyslel nový žáner – z diskusie zostrihal moderátora bez odpovedí a to by mal byť sled neutrálnych otázok.

Koalícia OĽaNO viedla historicky najdrahšiu oficiálnu predvolebnú kampaň
Za predvolebnou kampaňou k predčasným parlamentným voľbám 2023 sa ohliadla aj organizácia Transparency International Slovensko (TIS). Tá tvrdí, že bola zatiaľ najdrahšia a že v časti, ktorá nepodlieha verejnej kontrole, priznali strany prekvapivo... Čítať ďalej
01 | 12 | 2023 | Eka Balašková

„Avšak vám z toho vyšiel sled primitívneho skákania do reči a povýšeneckého poučovania,“vysvetľuje Kaliňák s tým, že vďaka nenávisťou zaslepeným médiám sa z toho stalo virálne video. Keďže Kaliňák nie je mediálny analytik a podľa českého novinára nesmie mať názor na prácu novinárov, citoval jeden webov. Ten píše, že novinár sa tak veľmi snažil strápniť Kaliňáka, až strápnil seba samého.

„Prepálil to s motiváciou, predviedol úbohý výkon a potvrdil, že niektoré médiá sú naozaj zaujaté. To je dosť zlá správa,“cituje Kaliňák. Ten síce netuší, či novinár môže niečo také napísať, no prosí pre bývalý mainstream a ich nepriaznivcov „nepriateľské médiá“, aby pokračovali.

„Robíte to skvele a veľmi nám to uľahčujete,“ uzatvára Kaliňák.

ROMANA TOMU TEDA DALA! Uplietla si na seba bič (VIDEO)
Riadne sa prepočítala! Bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák má momentálne na krku stovky chlapov. Zapríčinila si to ale sama. Neodhadla situáciu, a teraz musí čeliť vážnej dileme... Zmenila sa nepríjemnosť na nočnú moru? Romana v týchto... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik