Takúto prezidentku Slovensko NEPOTREBUJE! (VIDEO)
02 | 12 | 2023 I Eka Balašková

Generál vo výslužbe Jozef Viktorín (Republika) si myslí, že ľudia v hnutí Progresívne Slovensko trpia na nedostatok sebareflexie. Nesúhlasí s ich komentovaním zahraničnopolitického smerovania Slovenskej republiky a jej novej vlády. „Na jednej strane vodu kážu a na druhej víno pijú,“ hovorí Viktorín vo videu na Facebooku s tým, že práve europoslanci tejto „progresivistickej straničky" ho sami popierajú.

Generál Viktorín si všíma fakt, že hoci možná kandidátka KDH na post prezidentky SR v Európskom parlamente zastupuje Slovensko, bojuje hlavne za práva Ujgurov v Číne. To by nebol problém, keby bolo na prvom mieste jej úsilie o zlepšenie života občanov Slovenska. Na tomto príklade Viktorín poukazuje na fakt, ako by vyzeralo vládnutie súčasnej opozície. Podľa prieskumov má Lexmann minimálnu podporu občanov.

Potichu, ale o to zákernejšie

„Svoje hlasovanie v EP a podporu takých antinárodných návrhov, ktoré deklasujú základný význam európskej spolupráce vyjadrovanej zoskupením nazývaným Európska únia,“hovorí Viktorín s tým, že podobne je na tom aj europoslankyňa Miriam Lexmann. Tá bojuje za práva Ujgurov v Číne, no podľa Viktorína by mala dvakrát tak aktívne bojovať za záujmy Slovenska. Tu však Viktorín konštatuje, že tie sú pre ňu cudzie.

Kde sú teraz bombastické titulky bývalého mainstreamu?
"Kde sú teraz bombastické titulky bývalého mainstreamu" Pýta sa na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler. Ten poukazuje na to, že už druhý sudca dal za pravdu ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi (HLAS - SD) a bývalý mainstream... Čítať ďalej
01 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Fraška

„A s touto jej morálnou výbavou ona sama podobne, ako aj v jej materskej strane KDH uvažujú, že bude prezidentskou kandidátkou,“podotýka Viktorín s tým, že je to podľa neho fraška. Ani nie sto dní po voľbách tak podľa neho ako PS, tak aj KDH ukazujú, ako amatérsky by vyzeralo ich vládnutie.

„Bolo by to ešte horšie, ako nám to predviedli Matovič s Hegerom. A to už je čo povedať. Robiť politiku pre občanov neznamená dať pekné video, či napísať status na sociálnu sieť,“ vysvetľuje Viktorín a dopĺňa, že záujem o kvalitnú politiku pre občana musí mať politik vo svojej mentálnej výbave, čo podľa neho zmienení europoslanci nemajú. Na to netreba zabúdať, pretože sa isto budú snažiť dostať sa do EP aj v ďalšom volebnom období, no oklamať sa nesmieme nechať. Podľa Viktorína Slovensko v EP takýchto zástupcov nepotrebuje.

„Slovenskú republiku musia v Bruseli reprezentovať vlastenci a nie zapredanci,“uzatvára Viktorín.

Veľké šance nemá

V prezidentských voľbách by v novembri najviac hlasov získal Peter Pellegrini s podporou 40 percent. Za ním by nasledoval Ivan Korčok s 30,4 percenta hlasov respondentov. Prieskum bol realizovaný agentúrou AKO pre reláciu Na hrane (TV JOJ) na vzorke 1000 respondentov od 7. do 14. novembra.

Štefan Harabin by podľa prieskumu presvedčil 8,9 percenta voličov a Ján Kubiš 5,8 percenta. Roberta Mistríka by podporilo 3,6 percenta opýtaných a Miriam Lexmann by volilo 1,9 percenta respondentov.

Ďalších 8,3 percenta respondentov by nevolilo žiadneho kandidáta zo zoznamu. Jedenásť percent opýtaných by sa nevedelo rozhodnúť, koho voliť. Ďalších 1,6 percenta deklarovalo, že by voliť nešlo.

PRIESKUM! PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024! FAVORITOM NIE JE IVAN KORČOK!
V prezidentských voľbách by v novembri najviac hlasov získal Peter Pellegrini s podporou 40 percent. Za ním by nasledoval Ivan Korčok s 30,4 percenta hlasov respondentov. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre reláciu Na hrane televízie... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!