OPOZIČNÝ PES BASKERVILSKÝ dostal výprask! PROČKOVI však jeden náhubok evidentne nestačí
02 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Matovičovci sa evidentne nudia a znova spúšťajú svoj trápny kolotoč. Nestačia urážky na adresu poslanca Mažgúta tak, aby to bolo prepierané celým národom a za konzekvencie konania predsedu hnutia OĽaNO bol obviňovaný Smer-SSD. Nestačí pretvárka zo strany progresívcov prízvukujúcich na diplomatickú etiketu. Pročkovi skrátka nestačí.

Pročkove spôsoby sú už verejnosti všeobecne známe. Spolu so svojim kamarátom, Igorom Matovičom neuznáva teóriu rovnakého metra, neváha napadnúť a odsúdiť poslancov najvulgárnejším spôsobom, tne, kadiaľ chodí. Najviac by mu vyhovovalo, keby sa i naďalej mohol činiť v praktikách, ktoré nastolil jeho vzor, Igor Matovič.

Nemiestne obviňovania ako dôsledok urážky

Opozícia má stále v hrdle horkú slinu, pretože nevie prehltnúť fakt, že jej snaha o odvolanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka zmizla ako prvý zimný sneh. Absurdné taľafatky o nemorálnosti koalície zo strany opozície, bludy o akomsi nemeckom súde a uznaní akejsi zodpovednosti Roberta Kaliňáka za únos vietnamského občana boli iba hádzaním hrachu o múr.

Marián Kéry sa nezdržal a zaútočil

„Štvavý jazyk, krvavé oči a neznášanlivosť, to spája Jozefa Pročka s Igorom Matovičom. Nie náhodou sú v jednom politickom košiari. Ale ľudia ich už prekukli. Toto nemá nič so slušným Slovenskom,“ vyjadril sa vo svojom facebookovom statuse poslanec za Smer – SSD.

Poslanci opozície doslova ignorovali fakt, že Matúš Šutaj Eštok konal v súlade so zákonom, čo potvrdili i odborníci v oblasti zákona. A tak zdržovali dokedy sa len dalo, obštrukcie nemali konca-kraja. Kým plénum Národnej rady Slovenskej republiky odzvonil prianiam opozície a nechal ministra vnútra konať v rámci jeho kompetencií.

Pročko verí vlastným lžiam

Hviezda relácie Čo dokáže ulica, ktorá sa opäť prebojovala záhadným spôsobom do parlamentu, haličský intrigán šíri konfabulácie, ktorým uveril on sám. Je vôbec možné, že niekto stojí za touto komickou postavičkou a dokáže ho obhajovať?

Matúš Šutaj Eštok ho nedávno nazval trápnym šašom, ktorý by mal byť jednoducho ticho, Ľubomír Blaha sa ho slovíčkom „tíško“ snažil upokojiť. No Pročkovi zrejme nebude stačiť ani celé balenie Lexaurinu, aby dokázal skrotiť svoje afektované excesy. Zvykajte si. S Jožkom Pročkom to vyzerá na večné časy a nikdy inak!

Minister Šutaj Eštok sfúkol poslanca Jozefa Pročka!
Diskusii o návrhu na odvolanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) v Národnej rade (NR) SR dominovali aj v piatok dopoludnia vystúpenia vládnej koalície. Prihlásených ostáva stále zhruba 30 rečníkov písomne. Vystúpiť stihol len jeden za... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!