Klamár kričí: „Chyťte klamára.“ REMIŠOVÁ je znova v kurze
01 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Hnutie OĽaNO pred voľbami chodilo po rómskych osadách a ľuďom sľubovalo za účasť vo voľbách 500 eur. Prirodzene, fiktívnych. Touto „milosrdnou lžou“ sa dostalo do Národnej rady SR, a na jeho chrbte aj jeho verná spoločníčka Veronika Remišová, čo by šéfka strany Za ľudí, ktorá je však už takmer Bez ľudí. A práve táto nekorunovaná kráľovná humoru si opäť „zašpásovala“ na úkor jasného víťaza predčasných parlamentných volieb, strany Smer-SSD, ktorého politikov označila za – klamárov. A toto povie práve ona?!

VERONIKA REMIŠOVÁ ako nemilosrdné kladivo spravodlivosti.

500-eurová aféra má dohru. Rómovia, hlavný fanúšikovia fiktívnej márnotratnosti Matovičovej strany Oľano (dnes hnutie) vyšli nasucho. Igor Matovič túto skutočnosť zamietol pod koberček a tvári sa, akoby sa nič nestalo. Namiesto toho sa vrátili k svojmu dobrému zvyku a okázalo apelujú na vraj poškvrnené svedomie strany Smer – SSD a vzduchom lietajú slová ako mafia sem a mafia tam. Samozrejme, nebol by to Igor Matovič, aby nedával do jedného záprahu aj Petra Pellegriniho. Veronika Remišová sa ukazuje ako element, ktorý za predsedom hnutia nechce v žiadnom prípade zaostávať.

Starého psa novým kúskom nenaučíš. Iba ak horším.

Remišovej vyjadrenia majú jednu veľkú chybu. Jej lži sú priehľadné ako to najčistejšie a najvybrúsenejšie sklo. Igor Matovič dokázal vždy svoje chybičky v kráse ututlať vulgárnosťou, prinajlepšom možnou označiť ako šokantná. Lenže aj klamať treba vedieť. Nemožno sa stále iba spoliehať na hlúposť ľudí. Pohár trpezlivosti niekedy jednoducho pretečie. Remišová nemá dosť kompetencií na nakupovanie vešiakov a nábytku za desiatky tisíc tak rýpe do Ficovej strany, čo jej sily stačia. Tak si dnes sadla za klávesnicu počítača a začala rúbať hlava-nehlava. Je jej jedno, že väčšina z toho, čo splodila, boli zásahy úplne mimo.

Matovič poradil: Rob to ako ja, hurá na facebook!

Bývalá podpredsedníčka vlády a intelektuálne nekompetentná ministerka za čokoľvek vypustila ďalšie perly. Smer sú podľa nej nehanební klamári. A v šírení jedovatých slov neprestáva. Smer sú luhári, ktorí oklamali svojich voličov v zahraničnej politike. Chvála bohu, že toho nestihla viac. Jej nie veľmi presvedčivé formulácie sú totiž zdrojom sebazosmiešnenia, než presvedčivých argumentov. Jej pamäť nesiaha ďaleko, prednedávnom prskala, že je Smer-SSD to banda klamárov, ktorá šíri lži všade, kadiaľ chodí.

Lož má krátke nohy. V prípade Remišovej aj pamäť.

„A tak, ako už mnohokrát v minulosti, vonku robia presný opak oproti tomu, čo hovoria doma“, káže táto svätica. Zdvíha ruku a začína prst po prste, ako malý prváčik vyratúvať,  čo vraj Smer povedali a čo spravili.

Smer pred voľbami: Obrannú dohodu s USA treba zrušiť! Ľudia, choďte naháňať „vlastizradcov“!

Smer po voľbách: „Všetko, čo som chcel k tomu (obrannej dohode) povedať, som napísal. Nejdem o tom ďalej debatovať. …A čo bude ďalej, uvidíme, keď budeme o niečom debatovať,“ minister obrany Robert Kaliňák.

Smer pred voľbami: Je nutný okamžitý mier! (v preklade okamžitá kapitulácia Ukrajiny). Zelenského mierový plán je nerealistický, nemáme IQ dreveného vláčika!

Smer po voľbách: Slovensko sa bude naďalej podieľať na spoločnej práci na Zelenského mierovom pláne (po stretnutí J. Blanára s ukrajinským vedením)

Smer pred voľbami: Ukrajine ani náboj!

Smer po voľbách: „Som tiež vďačný svojmu slovenskému kolegovi za potvrdenie, že spolupráca v oblasti obranného priemyslu medzi našimi spoločnosťami bude pokračovať,“ ukrajinský minister zahraničných vecí D. Kuleba.

Remišová nechápe význam slova kontext

Členovia strany Smer-SSD sa jasne vyjadrili, že na Ukrajine budú debatovať o mieri. Ak prebehnú nejaké diskusie, bude to o tom, aby sa Zelenskyj uvedomil a začal hovoriť s Ruskom o mieri. Šance Ukrajiny sú prinajlepšom minimálne a posielať vojenskú pomoc nemá žiadny zmysel. Fráza „vojna pre ukončenie každej vojny“ nemá žiadne racionálne opodstatnenie. A myš slona neudupe. To by si mal ukrajinský prezident konečne uvedomiť a nehrať sa na ostrieľaného diplomata v svetríku kaki farby, hrajúceho sa na vojaka. Ak bude náš najbližší východný sused rozhadzovať rukami, raz mu ich definitívne utnú. Smer-SSD vyzýva k racionálnemu riešeniu.

Nemôžeme zostať bezbranní

Slovensko si napokon nemôže vyskladniť svoje armádne zdroje, už beztak sa to takmer dokonale podarilo bývalému ministrovi Naďovi. Ten po rozdaní bojových stíhačiek dosiahol akurát to, že sa naša krajina mohla zúčastniť cvičení vojsk NATO iba silnými slovami. A tak nám „chránia“ nebo iba bratia spoza Moravy. Ani tí to nerobia s veľkým úsmevom na perách. Hlavne potom, ako sa moci u nás chopili politici, ktorí si dokážu dať všetkých päť dohromady. Tak chce ukrajinský bohatier bojovať do poslednej kvapky krvi. Nie však svojej.

Náš dištanc však nie je definitívny

Možno nás Ukrajina podceňuje, keď si myslí, že s nami môže vypiecť. Nie. Ibaže má v tejto záležitosti koalícia jasno. Ak už chcú Ukrajinci bojovať, musíme z toho niečo mať aj my. Naše zbrojovky v Dubnici modro-žltým „dobrovoľníkom“ pomôcť môžu. Ibaže nie zadarmo. Štáty NATO, ktoré ťahajú za motúziky najväčšou silou môžu prispieť svojimi financiami a podporiť náš štát tým, že muníciu a zbrane zo Slovenska kúpia. Aj tak po vyčíňaní Matovičovej, Hegerovej a napokon i doslova zaspatej Ódorovej vlády budeme potrebovať každý groš.

Klamár kričí: „Chyťte klamára!“

Veronika Remišová by teda mala merať slová. Očakávať to však od nej niekto? Favoritka Ľuboša Blahy, ním tak trefne označená ako „Pallas Aténa“, bude prskať síru a hádzať blato ďalej. Tvrdohlavcom sa zavďačí, ľuďom so zdravým zmýšľaním príde na smiech a budú sa čudovať, ako sa vôbec mohla znova dostať do parlamentu. Iba lžami. Tie boli totiž nástrojom, ktorým ako hrdzavým mečom presvedčil jej chlebodarca Igor Matovič naivných voličov z rómskych osád, aby si zabezpečil teplé miestečko v Národnej rade Slovenskej republiky.

Michelko by mal dostať metál! Diskutovať s PALLAS ATÉNOU REMIŠOVOU je mozgu NEBEZPEČNÉ
V Sobotných dialógoch dnes bola Veronika Remišová, a tak som to vydržal počúvať presne 10 sekúnd a hneď som vypol. Deväť z desiatich lekárov sa zhoduje, že ak počúvate Veroniku dlhšie ako dve minúty, začne vám odumierať mozog. Smeje sa na sociálnej... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik