Gedra TVRDO! RÁDIO EXPRES POSLÚŽILO MIMOVLÁDKAROM AKO UŽITOČNÝ IDIOT
01 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Šéf úradu vlády Juraj Gedra dnes zverejnil video v ktorom doslova vysmial mimovládnych aktivistov a ich spriaznené média. Rádio Expres dnes prerazilo dno!

"Priatelia je mi fakt smiešne z tých mimovládnych aktivistov. Neviem či sú tak jednoduchí alebo tak naivní. Včera som o tom hovoril a dnes sa to presne stalo. Na úrade vlády nejdeme mimovládkam po ruke a tak nastúpili spriaznené média," hovorí Gedra.

"Neprešlo ani 24 hodín a od nášho včerajšieho videa s Richardom Glückom, kde sme avizovali upratovanie politických aktivistov na úrade vlády a čo sa nestalo? Dnes presne na poludnie na rádiu exprese sedia dvaja bývalí globsekáci pán Milo a bývalá šéfka boja proti hybridným hrozbám pani Sawiris, ktorí sa museli porúčať pre svoju politickú zaujatosť a hodinu vyplakávajú akí sme my zlí a akí boli oni dobrí. Neuveriteľné!" Nestačí sa čudovať šéf úradu vlády.

Po prvé!

Juraj Gedra okamžite podáva podnet na reláciu Braňo Závodský NAŽIVO na radu pre mediálne služby pre jej totálnu zaujatosť. "Nikdy nebudeme akceptovať, jednostrannosť relácii kde vystupujú len ľudia z mimovládok a druhej názorovej strane nebol poskytnutý absolútne žiaden priestor. Samozrejme Pán Závodský ako moderátor im len ochotne robil politickú štafáš, čo mu veľmi neprekážalo, keďže vieme, že politicky je s nimi jedna ruka a aktuálne robí na prezidentskej kampani pána Korčoka," odhaľuje pozadie prezidentskej kampane kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka.

Po druhé!

"Právne oddelenie úradu vlády spustilo konanie voči pani Sawiris, lebo zrejme svojím verejným sťažovaním sa porušila zásadu mlčanlivosti, ktorú sama podpísala a za seba poviem, že bez vyvodenia zodpovednosti to teda nepôjde."

Po tretie!

Gedra informuje, že celý Projekt prevezmú ľudia z úradu vlády, ktorí majú čistú myseľ a zdravý rozum a jedinou príručkou pri ich práci bude Ústava a zákony slovenskej republiky a žiadne drísty s globsekáckych brožúrok.

"Drahí  mimovládkari, ak ste si mysleli, že sa zľakneme vašej mediálnej podpory, tak ste sa prerátali. My sme v tej vašej mediálnej prevahe vyrastali a vyrušuje nás ako asi denné svetlo a čerstvý vzduch, ale tie vaše spriaznené média by už mohli pochopiť, že nám takto len dodávajú ďalšie a ďalšie dôkazy o ich hysterickej zaujatosti a správnosti nášho postoja k nim," zakončil svoje video Juraj Gedra, šéf úradu vlády.

Smerácky tandem Gedra- Glück ide robiť poriadky po mimovládkach (VIDEO)
Juraj Gedra a Richard Glück sa rozhodli, že stačilo „písania len modrým perom“. Túto legendárnu pieseň od skupiny Bez ladu a skladu spred veľa rokov si totiž dvojica vybrala ako protoyp toho, čo tu nechceme. V piesni sa spieva „Píšte všetci modrým... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik