Exminister Naď sa pekne opustil! Melicher má pre neho odkaz!
01 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Jaro Naď si zase pekne uletel," upozorňuje na sociálnej sieti Igor Melicher (SMER - SSD), štátny tajomník ministerstva obrany. Melicher tvrdí, že okrem toho, že sa exminister obrany Naď (Demokrati) opustil, aj "uletel". Naď kritizoval Roberta Kaliňáka a stranu SMER - SSD, Melicher vysvetlil, ako sa veci majú.

"Bývalý minister vojny sa na sociálnej sieti opustil. Ministra obrany Kaliňáka skritizoval za to, že na spoločnej tlačovej konferencii s českou ministerkou obrany (pre ktorú Naď aktuálne robí!) Kaliňák poďakoval za to, že Česko dočasne chráni slovenské nebo svoji stíhačkami," píše na sociálnej sieti Igor Melicher.

"Naď vo svojom príspevku pripomína, že Smer pred voľbami kritizoval, že sa v ochrane vzdušného priestoru musíme spoliehať na Česko, Poľsko a Maďarsko," dodáva.

Odkaz Jaroslavovi Naďovi (Demokrati)

Preberáme v plnom znení:

Pán Naď, samozrejme, že to Smer kritizoval a v kritike tejto situácie pokračujeme aj ďalej. Nie však preto, že by sme boli nevďační za podanú pomocnú ruku od partnerov z V4, ale preto, že ste v oblasti obrany Slovenska fatálne zlyhali práve VY!

Boli ste to Vy a vláda, v ktorej ste boli ministrom, kto pochybným spôsobom daroval na východ naše jediné stíhačky, boli ste to Vy a vaša vláda, kto sa zbavil nášho jediného systému protivzdušnej obrany.

My kritizujeme Vás, pretože ste zlyhal, nie Česko, pretože napravilo Vaše škody. A Vy máte ešte tu drzosť povedať, že ochromenie protivzdušnej obrany Slovenska bol z vašej strany správny krok.

Neviem čo ste chceli týmto príspevkom dokázať, ale zjavne to nevyšlo. Nielenže ste si týmto vyjadrením neurobili dobrý imidž pred svojim novým zamestnávateľom v Českej republike, ale rovnako ste odkázali Slovákom, že slušnosť pri návšteve je podľa Vás hanba, a že ohrozenie bezpečnosti Slovenska bol vraj “správny krok.” Neskutočné.

Naď kritizoval Roberta Kaliňáka a stranu SMER - SSD

Vyjadrenie Naďa, na ktoré reagoval Igor Melicher, preberáme v plnom znení

ONE TIME:

13. júl 2023, predvolebná kampaň Smeru:

„Smer kritizuje, že v ochrane vzdušného priestoru sa spoliehame na Čechov, Poliakov a Maďarov.”

NEXT TIME:

30. november 2023, Kaliňák na návšteve českého ministerstva obrany:

„Šéf slovenskej obrany ocenil český príspevok k ochrane slovenského vzdušného priestoru.”

“Kaliňák poďakoval našim susedom: Kým nedostaneme špičkové stroje, vzdušný priestor ostane v ich rukách.”

"Ďakujeme za potvrdenie, že sme robili správne rozhodnutia, kroky a projekty pre Slovensko, pokojne v tom pokračujte," dodal Naď v závere príspevku.

Sulík môže predať ranč v Austrálii a zaplatiť Slovensku to, čo prepil!
Predseda vlády Robert Fico (Smer-SSD) chápe, že relácia, ktorú komerčná TV vrátila na obrazovky, nedosiahla očakávaný úspech. Nešlo len o propagandistickú účasť politika. Ľudia podľa predsedu Smeru „prekukli“ tvorcov, že im nejde o pomoc, ale o... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik