VLÁDA ZAKROČILA! Sulíkovci budú musieť platiť!
30 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Dubajská aféra vyvolala na pôde parlamentu ostrú diskusiu. Hoci sa Richard Sulík snažil vykrútiť z nepríjemnej situácie, jeho argumenty nezaznamenali u vlády úspech. Smer – SSD mieni zvolať mimoriadnu schôdzu na 30. novembra, na ktorom sa bude preberať dubajské fiasko.

Potom, čo opozícia neprestala útočiť na koalíciu, koalícia vracia úder.

Neustále útoky na koalíciu v súvislosti s útočením na ministra vnútra nezostanú bez odvety. Ak si poslanci za opozíciu mysleli, že ich falošné moralizovanie a podozrivé apely na spravodlivosť zostanú nepovšimnuté, neobrátili sa na nesprávnu adresu. Hedonistickí Sulíkovci majú na triku peknú paletu a budú musieť čeliť kritike. Obhája svoje excesy na výstave EXPO 2020? Neuhasiteľná pípeť členov strany Sloboda a Solidarita a ich kamarátov z Nemecka im zatemnila  mysle a prejavili sa diery v ich ekonomickej genialite, o ktorom presviedčali, presviedčajú a asi presviedčať budú svoje okolie.

Sulík sa z tejto opice tak ľahko nevyspí. Ochranca Radičovej balónikov sa bude musieť obhajovať.

Aké argumenty vytiahne predseda liberálov teraz? Má ešte niečo v talóne? NKÚ uvádza premrhaných 634 000 €, z toho 400 000 € padlo za obeť márnotratnosti pri oslavách zdarov na výstave v reštaurácii a prevádzke TAKE AWAY. Ak si Sulík myslel, že za svoje úspechy môže rozhadzovať štátne peniaze a bude mu prepáčené, je evidentne vedľa.

„K pochybenia došlo v oblasti účtovníctva a výkazníctva, ale to neznamená, že sa prešustrovali peniaze,“ bagatelizuje situáciu Sulík. „Naopak, my sme ušetrili milión zo štátneho rozpočtu, ktorý bol riadne schválený!“ bráni sa. Richard Sulík si vie, ako každý oportunista, na svoje výčiny nájsť „pádne ospravedlnenia.“ Pevne verí, že ľudový bonus v šesťcifernej sume si plne zaslúžil. Vláda mu to však nemieni prepáčiť a spočíta mu to do posledného centu.

Podrobnosti o verdikte nad predsedom liberálov zverejní koalícia dodatočne

Kabinet Róberta Fica sa bude okolnosťami týkajúcimi sa nezrovnalostí a amatérskeho konania ekonomického „experta“  ruinujúceho štátny rozpočet bude zaoberať počas parlamentnej schôdze. Momentálne neodkladne pracuje na schválení riešenia problému s hypotékami. Róbert Fico dodal, že  bude vláda riešiť i toľko očakávaný štátny rozpočet.

SMER SSD chce, aby Richard Sulík nahradil škody, ktoré vznikli v Dubaji!
Poslanci koaličného Smeru-SD doručili do Národnej rady (NR) SR návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze v súvislosti s pochybeniami okolo výstavy Expo Dubaj 2020. Na schôdzi chcú poslanci požiadať lídra opozičnej SaS a exministra hospodárstva Richarda... Čítať ďalej
29 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik