Smerácky tandem Gedra- Glück ide robiť poriadky po mimovládkach (VIDEO)
30 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Juraj Gedra a Richard Glück sa rozhodli, že stačilo „písania len modrým perom“. Túto legendárnu pieseň od skupiny Bez ladu a skladu spred veľa rokov si totiž dvojica vybrala ako protoyp toho, čo tu nechceme. V piesni sa spieva „Píšte všetci modrým perom, iná farba nebude“. Podľa dvojice zo Smeru práve toto vystihuje politické mimovládky na Slovensku. A tak sa rozhodli upratať bordel po mimovládkach, ktorým minister vojny Naď kryl chrbát.

A tiež to, čo našli na Úrade vlády po mimovládnych organizáciách, ako sú Globsec. Aby svoje tvrdenie doložili, Gedra vo videu na Facebooku cituje, že ich práca bola postavená na „konzistentnom vytrvalom hovorení správnej veci správnym ľuďom v správnom čase s jasným a jediným cieľom: aby všetci hovorili, ale aj konali rovnakou rečou.“

Vláda dokonca schválila materiál pripravený Jaroslavom Naďom. Ten niesol názov Akčný plán boja proti hybridným hrozbám, ktorý je podľa Gedru naformulovaný tak, že ktokoľvek s iným názorom môže byť označený za hoaxera.

„Práve preto sme stiahli z Košíc „smeráckeho vlka“ Riša Glücka, ktorý nám pomôže vypratať bordel po mimovládkach a Naďovi,“ predstavuje Juraj Gedra kolegu, ktorý drží v rukách dokument, ktorý hovorí o rozmýšľaní a náplni práce politických mimovládkarov na Úrade vlády.

„Nátlakové komunikačné kampane pri očkovaní, testovaní, vojne na Ukrajine, či presadzovanie gender ideológie. Toto sú témy, ktoré ich trápili a štát ich financoval z našich daní,“hovorí Glück s tým, že komunisti sa aspoň nehrali na slobodu slova, kým títo progresívni liberáli sú demokratmi len keď im to vyhovuje. Sloboda slova však končí pri inom názore.

„Všetky tieto dokumenty musíme prekopať a niektoré úplne zrušiť, lebo demokracia nepotrebuje žiadnych názorových, či politických cenzorov a dozorcov,“ sľubuje Glück.

Pikošku na záver „prihodil Gedra – akonáhle ohlásili zmenu na týchto „mimovládnych bunkách v štáte“, ozvali sa vybrané nepriateľské médiá. Kontaktovali ich s jasnou snahou, aby upustili od svojich krokov.

„Ak im nejdete po ruke, tak nastúpia ich zbrane. Mediálna šikana spriaznených novinárov a pranierovanie politikov, ktorí keď chcú mať kľud, radšej kývnu rukou a nerobia nič. Ale táto doba sa skončila,“sľubuje Gedra. Glück ho dopĺňa, že Smer sa mieni zodpovedať ľuďom. Nie mimovládnym organizáciám a novinárom.

Dezinformátor z Denníka N dostal studenú sprchu (VIDEO)
Hlavy štátov a ministri životného prostredia sa každoročne stretávajú na klimatickej konferencii OSN, ktorá sa bude konať od 30. novembra do 12. decembra v Dubaji. Tento rok sa naň už po niekoľký krát chystá prezidentka SR Zuzana Čaputová a po prvý... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik