Baba Vanga prekabátila smrť: Kedy si myslí, že bude koniec sveta?
30 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Veštkyňa Vangelia Pandeva Dimitrov sa narodila v roku 1911. Rodáčku zo Severného Macedónska pozná svet ako Babu Vangu. O zrak prišla ako dvanásťročná  a vtedy si vraj uvedomila, že dostala od Boha veľmi vzácny dar vidieť do budúcnosti. Pred svojou smrťou zanechala ľudstvu sériu desivých proroctiev. Mnohé z nich sa podľa jej zástancov splnili. Predpovedala aj koniec sveta. Na konci článku môžete hlasovať o tom, ktorému z proroctiev Baba Vanga veríte.

Keď sa narodila Vangelia Dimitrova, takmer zomrela na zdravotné komplikácie spôsobené predčasným pôrodom. Podarilo sa jej prežiť, ale od detstva čelila mnohým ďalším ťažkostiam. Jej matka zomrela a jej otec odišiel do vojny. Do siedmich rokov sa o ňu starali rodinní priatelia. Potom sa jej otec vrátil a znovu sa oženil.

Vanga
Vanga
screenshot videa youtube
Vanga
Vanga
screenshot videa youtube
Baba Vanga / Twitter (@bilgizolof)
Fotokoláž / Redakcia
Baba Vanga / Facebook (Baba Vanga)
Baba Vanga predpovedala sucho a nedostatok vody.
Baba Vanga predpovedala sucho a nedostatok vody.
Reuters/Reprofoto Youtube
Vanga
Vanga
Baba Vanga predpovedala sucho a nedostatok vody.

Vo veku 12 rokov ju však zasiahla tragédia a pripravila ju o zrak. Stalo sa to, keď sa vonku hrala so svojimi bratrancami. Zrazu prišla silná búrka. Zdvihla Vangeliu do vzduchu a hodila ju na neďaleké pole. Vážne zranenia, ktoré utrpela počas búrky, ju pripravili o najcennejší ľudský zmysel.

Ani po troch operáciách sa zrak dievčaťa nepodarilo zachrániť. Preto ju otec poslal do školy pre nevidiacich. Neskôr si uvedomila svoj dar. Videla nezvyčajné veci v snoch, počula hlasy, hovorila s mŕtvymi a rastlinami. Vo veku osemnástich rokov ochorela na pohrudnicu a lekári predpovedali, že zomrie. Ale opäť prežila. Jej vízie pokračovali a ľudia o nich počuli.

Vanga predpovedala budúce udalosti s veľkou presnosťou a ešte pred svojou smrťou v roku 1996 zanechala desivé proroctvá pre budúce generácie. Vo svojom poslednom rozhovore odovzdala svetu dojímavý odkaz: "Nehnevajte sa jeden na druhého, lebo vy všetci ste moje deti."

Vizionárka, ktorá údajne predpovedala brexit, útok na Dvojičky a vzostup Islamského štátu, tiež zdieľala dátum, kedy si myslí, že príde koniec sveta. Toto je rok 5079.

Vanga tiež poukázala na to, že Rusko na čele s Putinom prevezme celý svet. "Všetko sa roztopí ako ľad, len jedna vec zostane nedotknutá – sláva Vladimíra, sláva Ruska. Obetuje sa príliš veľa. Rusko nikto nezastaví. Všetko bude vyčistené z jeho cesty. Rusko bude vládnuť svetu," boli jej slová.

Nohavica má 70, už nech tu nie je! Pesničkár sa u Šípa vysmial liberálnym novinárom (VIDEO)
Pesničkár Jaromír Nohavica bol hosťom v zábavnej talkshow Všechnopárty s Karlom Šípom. Zmienil sa o nenávisti médií, ktoré proti nemu boli predovšetkým v minulom roku kvôli Putinovi namierené. Moderátor programu ho podporil a zaželal, aby mu... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik