ROMANA TOMU TEDA DALA! Uplietla si na seba bič (VIDEO)
30 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Riadne sa prepočítala! Bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák má momentálne na krku stovky chlapov. Zapríčinila si to ale sama. Neodhadla situáciu, a teraz musí čeliť vážnej dileme...

Zmenila sa nepríjemnosť na nočnú moru?

Romana v týchto predvianočných dňoch zažila mimoriadne nepríjemný incident. Ako uviedla na sociálnej sieti, počas nákupov v hlavnom meste sa jej podarilo počas chvíľky nepozornosti stratiť peňaženku spolu so všetkými dôležitými dokladmi.

"Práve odchádzam z parlamentu a hádajte, čo sa stalo. Bola som dnes v meste s mojím synom, som išla autobusom a jasné, že som bola na nákupoch a veci mi vypadávali, však to poznáte vy maminy," prihovorila sa v najnovšom videu.

"Vypadla mi moja peňaženka Národná rada, kde mám kreditky, vodičský preukaz, občiansky," vyratúva obsah. Romana však ostala dojatá z činu, ktorý sa rozhodol vykonať neznámy Slovák.

"Nejaký milý pán alebo muž od 25 do 30 rokov že mi to našiel a bol taký milý, že to prišiel odovzdať do Národnej rady. Oni mi volali a ja si to veľmi vážim, lebo aj napriek tomu, aká je vážna situácia vo svete a každý deň sa toho deje aj veľa zlého, tak aj takéto momenty vedia ma tak povzbudiť, že to dobro stále v tých ľuďoch je," teší sa Tabák.

To nemala robiť!

Niekdajšia tenistka však neostala len pri slovách a rozhodla sa mladíka pozvať na spoločný obed. "Ak náhodou vidíš toto video, pozývam ťa srdečne na obed a ďakujem veľmi pekne," vyzvala muža, ktorý sa má blondínke ozvať cez správy. A to nemala robiť! Na facebook sa jej totiž začali hlásiť "poctiví nálezcovia". A desiatky až stovky...

"Jejda! Mne píše stovka mužov, že práve on mi našiel tú peňaženku. Aj tak veľmi pekne ďakujem. A aj ja, ak nabudúce nájdem stratenú vec - veľmi rada ju vrátim," reagovala Romana.

Či si vyberie niekoho na tú sľúbenú večeru, alebo pôjde so všetkými záujemcami, nevedno. My by sme jej odporučili, aby nikoho neurazila, alebo, nebodaj, nevybrala toho nesprávneho, aby vzala všetkých naraz. Teraz už len objednať koniareň, v ktorej parlament zasadal v lete, a je to!

Romana denníku N, SME, Aktualitám: JEDNA BANDA! ONI POTREBUJÚ MŇA, NIE JA ICH (FOTO)
Tenistka a bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák je jednou z tých osobností politického života, ktorá na dennej báze komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Nie len propaguje otužovanie, za čo si ju „podal“ aj bulvár a tiež ochrana... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik