Ukrajinská TV ŠOKUJE: UNIKNUTÉ fakty z ministerstva obrany! Prvé náznaky PREVRATU? (VIDEO)
28 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Ukrajinská televízia odvysielala utajenú správu ministerstva obrany, že eviduje vyše 1 milión zabitých a nezvestných vojakov od začiatku vypuknutia vojny na Ukrajine! Zelenskému tak zostáva už len pištoľ od prezidenta Pavla s posledným nábojom! 

Zelenského režim začína čeliť prvým známkam štátneho prevratu 

Nálada medzi Ukrajincami sa podobá natlakovanému hrncu, ktorý môže kedykoľvek explodovať a priniesť do ulíc Kyjeva nový Majdan, ale tentoraz s cieľom zavesiť Volodymyra Zelenského na námestí na Majdane. 

Po výroku šéfa parlamentného klubu Zelenského strany Sluha národa Davida Arachamiu o tom, že vojna na Ukrajine mohla skončiť už v marci minulého roka, keby Boris Johnson nemal taký desivý vplyv na Volodymyra Zelenského, došlo ihneď k ďalšiemu výstrelu proti Zelenskému. A to na tej istej televízii, kde prebehol rozhovor s Arachamiom.

Televízny kanál 1+1 Ukrajina totiž počas reportáže o situácii na fronte odvysielal v dolnom tickeri, teda v rolovacom titulku na spodu obrazovky, že ministerstvo obrany oznamuje, že od začiatku vojny zahynulo alebo je nezvestných 1 126 652 ukrajinských vojakov. Televízia sa odvolávala na zdroj ministerstva obrany Ukrajiny. 

Muselo ísť o úmyselné poskytnutie utajených dát z ministerstva, niekto sa skrátka usiluje o vypuknutie nepokojov pred novou plánovanou mobilizáciou mladých ľudí, študentov do 25 rokov veku, ktorú plánuje oznámiť Zelenskyj už tento týždeň. 

Nepokoje by zrejme mali odštartovať nový Majdan v Kyjeve. Zdá sa, že Zelenského dni sú spočítané.

Ukrajina mieri k ďalšiemu štátnemu prevratu a o konci vojny sa už hovorí na všetkých úrovniach

Kancelária prezidenta volala priamo do televízie 1+1 Ukrajina a hrozila vedeniu televízie trestným stíhaním. Televízia tak informáciu stiahla a prišla s vysvetlením, že išlo o "preklep" pri prepise do titulkovacieho zariadenia. Televízia však neuviedla, aké malo byť správne číslo. 

Spoločne s výrokom Davida Arachamiu a tiež aj v reflexii na víkendový článok nemeckého Bildu o tajnom pláne Olafa Scholza a Joea Bidena pre Ukrajinu, ktorá má byť donútená k prijatiu reality a reálneho pohľadu na vojnu, ktorá je skrátka stratená a musí byť ukončená územnými ústupkami Rusku, možno jednoducho už úplne zreteľne vidieť proces na odstránenie Volodymyra Zelenského z funkcie.

PRAVÁ RUKA ZELENSKÉHO ODPÁLILA BOMBU! V priamom prenose potvrdil informácie, ktoré Západ označoval za ruskú konšpiráciu (VIDEO)
Predseda parlamentného klubu Zelenského strany David Arachamia odpálil v piatok na ukrajinskej televízii bombu! Priznal pravdu, ktorá až do tej chvíle bola označovaná za ruskú konšpiráciu a dezinformáciu. Vojna na Ukrajine mohla totiž skončiť v... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Stalingrad pre Ukrajinu

Ten sa stal de facto obeťou vlastnej sľubotechny, teda neustáleho tvrdenia, že keď Ukrajina dostane prachy a zbrane, tak vyženie Rusov z Ukrajiny aj z Krymu do konca leta tohto roku. Ukrajina dostala, čo žiadala, ale výsledok sa nedostavil, ukrajinská armáda stratila za 5 mesiacov ofenzívy podľa odhadov 70 až 100 000 vojakov a výsledkom sú minimálne územné zisky, zatiaľ čo Rusko postupuje a uzatvára Avdejevku, čo bude po strate Bachmutu druhá najdesivejšia strata. Stalingrad pre Ukrajinu.

Straty AFU v meste sú hrozivé, blížia sa 40 000 mŕtvych vojakov od začiatku tohto roku. Námestníčka ministra spravodlivosti Iryna Mudra v pondelok už tiež reagovala na zvesti o konci vojny a vyhlásila, že Ukrajina podpíše mierovú zmluvu s Ruskom len v prípade, že Rusko zaplatí vojnové reparácie. Ak by Rusko nemalo zaplatiť, tak kto iný, spýtala sa novinárov. Áno, kruhy na hladine vojny sa začínajú na Ukrajine uzatvárať. Už sa o tom hovorí všade.

Iryna Mudra, námestníčka ministra spravodlivosti Ukrajiny

Ukrajinci už chápu, že Zelenskyj nie je ich záchrancom, ale doslova katom. Jeho vyhlásenie z piatku, že nedostatok personálu na fronte bude vyriešený mobilizáciou mužov do 25 rokov, ktorí doteraz z mobilizácie boli vyčleňovaní, pokiaľ sa preukázali papierom o VŠ štúdiu, vyvolalo na Ukrajine doslova paniku a dá sa očakávať, že dôjde k pokusom o útek z Ukrajiny v rádoch desiatok tisíc študentov stredných a vysokých škôl.

Zelenskyj už nevychádza z opevnenej budovy prezidentského úradu, bojí sa zastrelenia a neustále pri sebe nosí pištoľ, mal ju pri sebe aj počas návštevy Miloša Vystrčila a Markéty Pekarovej Adamovej. Zelenskyj stratil podporu USA, ktoré pečú s Berlínom už plán na koniec vojny formou územných ústupkov Ukrajiny Rusku, pretože USA už nemôžu dodávať Ukrajine toľko zbraní a munície, čo dodávali. A nemôžu to ani európske štáty, aj tie sú na dne. 

Naozaj je rozhodnuté? Zelenskyj pred koncom?
Ruský generál odhalil plán Západu na odstránenie Zelenského. Otázka likvidácie ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského je už vyriešená! Generálny inšpektor ruského ministerstva obrany, generálplukovník Valerij Baranov si je v tom istý.... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Milan Laca

Wind of Change pre Ukrajinu

Kvôli Ukrajine padla vláda na Slovensku. Krátko potom kvôli tomu istému padla vláda v Poľsku. Pokiaľ český premiér Fiala bude v podpore Ukrajiny pokračovať, padne jeho vláda úplne rovnako, myslia si Česi. Je úplne zjavné, že Ukrajina mieri ku koncu vojny a bude rozdelená. 

To dnes napovedala Božia ruka, ktorá v Kyjeve pri soche Matky Vlasti roztrhla napoly najväčšiu ukrajinskú vlajku, ktorá má vyše 20 metrov. Prudký víchor ju roztrhol na dve polovice a na ukrajinských sieťach už idú komentáre o tom, že ide o znamenie o rozpade Ukrajiny, jej rozdelení a roztrhnutí.

Symbolická udalosť je skutočne trefná a má súvislosť s piesňou nemeckej kapely Scorpions s názvom Wind of Change, čo je pieseň o “vetre, ktorý prináša zmeny” v súvislosti s pádom Železnej opony na konci 80. rokov. Zrazu ten istý vietor prináša roztrhnutie ukrajinskej vlajky, čo predznamenáva veľkú zmenu. Roztrhnutie vlajky vetrom takto symetricky je veľmi ojedinelé a keď si dáme dohromady všetky informácie z posledných dní, tak je jasné, že o osude Ukrajiny je už rozhodnuté.

V týchto hodinách sa hrá o jedinú vec, a to je podoba rozdelenia. Ukrajina môže prísť len o 20% svojho územia, ale pokiaľ bude pokračovať v beznádejnej vojne, príde o 50% územia. Ruský priemysel nie je závislý od cudzej pomoci a môže zbrojiť nepretržite 365 dní v roku. Nič také Ukrajina nemá a mať nebude, ani jej spojenci. Niet divu, že Berlín a Washington majú tajný plán.

UKRAJINA KRVÁCA, RUSI TAKTIZUJÚ. Civilisti a západní spojenci sa môžu len nemo prizerať
Ako na tom v skutočnosti Ukrajina je Vzhľadom na to, ako sa Ukrajine nedarí na východe a juhovýchode krajiny, tak sa nádeje podporovateľov Ukrajiny sústreďujú na oblasť Chersonu, kde ukrajinské sily útočia cez Dneper a udržujú predmostie.... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Tajný je preto, že ani Scholz, ani Biden nechce stratiť mediálnu tvár, keď sľubovali Ukrajine nesplniteľné sľuby, že budú podporovať Ukrajinu tak dlho, ako to bude potrebné. Problém je v tom, že Zelenskyj si ten sľub zle vyložil. Západ totiž ten sľub myslel inak, že Ukrajinu bude podporovať tak dlho, ako to bude potrebné... na dosiahnutie plánov a cieľov kolektívneho Západu. A v tom je práve tá zrada. Plány sa totiž zmenili.

Ukrajina - večný otrok Západu. Už navždy

A plánom západu už nie je porážka Ruska, pretože sa ukázalo, že na to Ukrajinci nemajú. Novým plánom tak je obnova Ukrajiny, teda toho, čo z Ukrajiny zostane. Ukrajina sa má stať novým nástrojom obnovy západných ekonomík pri mamutej obnove Ukrajiny. 

Všetko bude financovať Medzinárodný menový fond (IMF), čo je sionistická verchuška amerického FEDu a jeho petrodolára. Obnova Ukrajiny nie je nič iné, než cesta na záchranu dolára ako rezervnej svetovej meny. Ukrajina, samozrejme, nikdy nič nebude schopná splatiť, ale s tým sa počíta, pretože dlžná Ukrajina sa stane večným dlžníkom a tým pádom večným otrokom Západu. Už navždy.

Gravírovaná pištoľ CZ 75 ako dar Petra Pavla pre Volodymyra Zelenského

Pištoľ ako posledná priateľka Zelenského?

Tomu plánu teraz bráni jediná osoba, a tou je Zelenskyj. Pokúsia sa ho zbaviť najprv po dobrom, dohovorom a radami, ale pokiaľ to nepôjde, a to sa zdá pravdepodobnejšie, tak skončí zle. 

Zdroj: aeronet.news

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

SPOVEĎ Z FRONTU: Hnev vojakov na prezidenta Zelenského, vládu a velenie armády rastie
Ukrajinskí vojaci bedákajú: NAŠI VELITELIA NEVEDIA BOJOVAŤ! Chýbajú im zbrane a drony si platia sami! Totálny nedostatok moderných zbraní na fronte, drony, ktoré si musia vojaci platiť zo svojho, a úplná nekompetentnosť veliacich dôstojníkov. To je... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik