Progresívci si chcú zavolať Tarabu na koberček
28 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Opozícia na čele s PS iniciovala mimoriadnu schôdzu Výboru Národnej rady (NR) SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie. Od šéfa envirorezortu Tomáša Tarabu (nominant SNS) očakáva objasnenie avizovaných zámerov v rezorte, ako načrtla podpredsedníčka výboru Tamara Stohlová (PS). TASR o tom informovali z komunikačného odboru PS.

"Z ministerstva životného prostredia zaznievajú strašidelné stanoviská, ktoré sú v priamom rozpore s myšlienkou ochrany prírody. Ministra sme pozvali, lebo od neho chceme počuť vysvetlenia o zámere prehodnotiť celoročnú ochranu vlka dravého na Slovensku, ale aj o zámere zrušiť Národný park Malá Fatra a nahradiť ho prírodným parkom," uviedla Stohlová.

Poslankyňa ocenila, že za ochranu životného prostredia sa postavili zástupcovia celej opozície. Pod zvolanie mimoriadneho výboru sa okrem nej a poslanca NR SR Michala Saba (PS) podpísali Marián Čaučík (KDH), Rastislav Krátky (hnutie Slovensko, Za ľudí, KÚ) a Alojz Hlina (SaS). Na výbor pozvali aj europoslanca Michala Wiezika, ktorý je spoluiniciátorom výzvy www.nestrielajtevlky.sk.

Aj VĎAKA BUDAJOVI hrozí KATASTROFA STOROČIA! Jedovatá skládka ČOSKORO OTRÁVI najväčšie zásoby pitnej vody na SLOVENSKU
Dlhodobo neriešený problém vrakunskej skládky poznajú mnohí obyvatelia z Bratislavy a okolia. V podzemných vodách sa vytvára chemický koktail, ktorý obsahuje aj karcinogénne látky. Situácia sa neustále zhoršuje! Vrakunská skládka predstavuje... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik