Ministri NATO: UKRAJINSKÁ OFENZÍVA ZLYHALA!
29 | 11 | 2023 I Milan Laca

Szijjártó: Ministri zahraničných vecí NATO priznali zlyhanie ukrajinskej protiofenzívy. Maďarský minister zahraničných vecí Peter Szíjjártó po stretnutí ministrov zahraničných vecí členských krajín NATO v Bruseli povedal, že účastníci stretnutia uznali zlyhanie protiofenzívy ukrajinských ozbrojených síl proti ruským jednotkám.

Nevyšlo to!

"Ciele a nádeje, spojené s ukrajinskou protiofenzívou, boli anulované," povedal s tým, že od začiatku ofenzívy ukrajinských ozbrojených síl nenastali na bojisku žiadne zásadné zmeny. "Uznalo to tu veľa ľudí," povedal Szíjjártó a dodal, že to uznali "potichu, opatrne, ale uznali."

Ukrajinská TV ŠOKUJE: UNIKNUTÉ fakty z ministerstva obrany! Prvé náznaky PREVRATU? (VIDEO)
Ukrajinská televízia odvysielala utajenú správu ministerstva obrany, že eviduje vyše 1 milión zabitých a nezvestných vojakov od začiatku vypuknutia vojny na Ukrajine! Zelenskému tak zostáva už len pištoľ od prezidenta Pavla s posledným nábojom!... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Neúspech

V rozhovore s maďarskými novinármi tiež objasnil, že počas stretnutia odznelo najmä to, že protiofenzíva ukrajinskej armády „dala výsledky výrazne nižšie, ako sa očakávalo“. Podľa maďarského ministra zahraničia, na stretnutí nikto nepovažoval protiofenzívu Ozbrojených síl Ukrajiny za úspešnú, s výnimkou jedného z jeho kolegov, no nikto sa k jeho názoru nepridal. „Všetko, čo sa deje, nenapĺňa očakávania,“ zhrnul Szíjjártó názor ministrov zahraničných vecí členských krajín NATO.

Pozor na vojnu!

Minister zahraničia tiež povedal, že svojich kolegov vyzval, aby sa držali skoršieho rozhodnutia, že NATO by sa nemalo stať stranou konfliktu. „Dobrou správou je, že dnes nikto neprevzal iniciatívu zmeniť, alebo prehodnotiť toto rozhodnutie,“ povedal Szíjjártó. Zdôraznil, že ostatní účastníci stretnutia preukázali bojovný postoj a trvali na pokračovaní a rozšírení vojenskej pomoci Ukrajine.

VŠETCI SPOJENCI SÚHLASIA! Ukrajina vstúpi do NATO, hovorí šéf aliancie... SKUTOČNE?
NATO opätovne potvrdzuje svoju dlhodobú podporu Ukrajine a tvrdí, že všetci jeho členovia súhlasia s tým, že národ sa pripojí k aliancii, ale nie počas prebiehajúcej vojny a nie skôr, ako sa reformuje. O téme informuje americký portál... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

 .