AKTUÁLNE DESIVÁ TRAGÉDIA: Vlak zrazil dve ženy!
28 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Jedna bola na mieste mŕtva, druhá skončila v nemocnici! Dnes v podvečerných hodinách sa na železnici v úseku Rajec – Lietavská Lúčka stalo obrovské nešťastie. Vlak, ktorý touto trasou prechádzal zrazil na koľajisku dve ženy. Jedna z nich bola na mieste mŕtva, druhá skončila v nemocnici.

Ako prvý o tragédii informovala samotná železničná spoločnosť Slovensko. „Doprava v úseku Rajec – Lietavská Lúčka je prerušená. Dôvodom je, že vlak zrazil osoby neoprávnene sa pohybujúce v koľajisku,“ informovala prvotne železnica.

Dominik Drevický, hovorca železničnej spoločnosti, pre zregionu.sk uviedol detailnejšie okolnosti tragédie. „Pri tejto tragickej mimoriadnej udalosti došlo k stretu osobného vlaku s dvomi osobami ženského pohlavia, ktoré prechádzali cez železničné priecestie. Jedna zo žien podľahla zraneniam na mieste, druhú odviezla RZP. Príčiny nehody sú v štádiu vyšetrovania. Rušňovodič aj napriek snahe a použitiu rychlobrzdy nedokázal zrážke zabrániť,“ povedal hovorca.

Viac informácií v tomto čase spoločnosť zatiaľ nevie poskytnúť.

ZŠ v Parchovanoch SA BRÁNI: Vinu za smrť Romana HODILI NA RODIČOV!
Škola, do ktorej chodil pätnásťročný Roman sa dištancuje od jeho samovraždy. O šikane nič nevedeli, sú v tom vraj nevinne. Vedenie základnej školy sa bráni. Tvrdia, že sa k riešeniu šikany venujú rovnako zodpovedne, ako sa to deje aj inde. To, ako... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik