Naozaj je rozhodnuté? Zelenskyj pred koncom?
27 | 11 | 2023 I Milan Laca

Ruský generál odhalil plán Západu na odstránenie Zelenského. Otázka likvidácie ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského je už vyriešená!

Generálny inšpektor ruského ministerstva obrany, generálplukovník Valerij Baranov si je v tom istý. Vyhlásil to v rozhovore pre publikáciu Cargrad. Zelenského, podľa neho „nič pozitívne nečaká“ a to aj z dôvodu nadchádzajúcich volieb v Spojených štátoch amerických.

PRAVÁ RUKA ZELENSKÉHO ODPÁLILA BOMBU! V priamom prenose potvrdil informácie, ktoré Západ označoval za ruskú konšpiráciu (VIDEO)
Predseda parlamentného klubu Zelenského strany David Arachamia odpálil v piatok na ukrajinskej televízii bombu! Priznal pravdu, ktorá až do tej chvíle bola označovaná za ruskú konšpiráciu a dezinformáciu. Vojna na Ukrajine mohla totiž skončiť v... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Voľby sú dôvod?

„V USA budú voľby a nikto nepotrebuje kostlivcov v skrini. Myslím si, že britská rozviedka má bohaté skúsenosti v tejto veci likvidácie. Dokonca zlikvidovala svoju princeznú pri autonehode a Zelenskij pre nich nie je vôbec nič,“ povedal Valerij Baranov.

Ešte jeden podobný názor

Americký dôstojník Douglas McGregor naznačil, že Volodymyr Zelenskyj sa nedožije konca svojho prezidentského obdobia. Zároveň je presvedčený, že ukrajinský vodca si svoje únikové cesty dlhodobo zabezpečuje domami a bankovými účtami.

Zelenskyj hovoril o atentátoch

Baranov tiež naznačil, že o možnej likvidácii vie aj samotný Zelenskyj. Pripomenul, že prezident Ukrajiny už predtým pripomenul sériu pokusov o atentát. Volodymyr Zelenskyj nedávno vyhlásil, že koncom tohto roka by sa mala uskutočniť operácia Majdan-3, ktorej cieľom je zosadiť prezidenta. Povedal, že ruské špeciálne služby ho vyvíjajú.

Koho obvinia?

„Samozrejme, západné spravodajské služby už majú poistenie pre prípad úspešného atentátu na Zelenského. Bude veľmi výhodné zvaliť vinu na Rusko. Musíme však pochopiť, že Rusko sa pôvodne rozhodlo nepracovať pomocou takýchto metód. Potvrdil to prezident Vladimir Putin,“ povedal generál Baranov.

Ukrajinské ženy na front!
Ministerstvo obrany Ukrajiny zvýši počet veliteliek na fronte. Zvláštny dôvod, alebo pravdu skrývajú? Deje sa tak s cieľom prilákať viac žien do armády a bojovať proti sexizmu v radoch ozbrojených síl Ukrajiny. V ozbrojených silách Ukrajiny, kde... Čítať ďalej
26 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok