Romanova sestra prehovorila. Čo odkazuje dievčaťu, ktoré kričalo na jej brata, aby skočil?
26 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Pätnásťročný Roman z Parchovian, obeť hroznej šikany, mohol ešte žiť. Na jeho smrti sa podpísalo aj dievča, ktoré na neho kričalo, aby skočil. Čo jej odkazuje Romanova sestra Nikola?

Mrzí ju, že sa jej nezdôveril

Napriek vekovému rozdielu a faktu, že bola jeho nevlastnou sestrou, vychádzali spolu dobre. Teraz sa rozhodla Nikola (31) prehovoriť. Pre Nový čas uviedla: „Hoci bol medzi nami väčší vekový rozdiel, náš vzťah bol dobrý a Roman sa mi mohol zdôveriť. Bohužiaľ, keď to najviac potreboval, tak k tomu nedošlo, čo ma veľmi mrzí.“

Musel prežívať obrovské muky

Nikolu mrzí, že sa neskoro dozvedela, čo sa udialo medzi jej bratom  a dievčatami. Vraví, že musel prežívať obrovské muky. Dodáva, že sa Roman často a rád  prechádzal sám, zrejme si potreboval utriediť myšlienky.

Rodičia o šikane vedeli a snažili sa ju riešiť

Rodina o tom, že ho šikanovali, vedela  a snažila sa problém riešiť. „Roman (otec) bol kvôli tomu v škole neraz. Nebolo to teda tak, že sme sa to nesnažili riešiť,“ vysvetlila Nikola.

„ Nech sa mi zďaleka vyhýba.“

Nikola odkazuje dievčaťu, ktoré na videu kričí na Romana, aby skočil: „Nech sa mi zďaleka vyhýba.“

Riaditeľ správam o šikane neveril, lebo vraj dievčatá chodia do kostola...

Nešťastný otec mŕtveho chlapca ešte dodáva: „Prečo, keď bola vtedy taká odvážna, nepríde a nepovie nám aspoň prepáčte?“. Vraj  keď bol za riaditeľom školy so sťažnosťou, že jeho syna šikanujú dievčatá, ostal v šoku z odpovede riaditeľa . Ten sa vyjadril, že to nie je možné, pretože sú zo slušných rodín, chodia do kostola a čítajú Sväté písmo...

Vulgárne správy z messengera však hovoria jasnou rečou

„Ja osobne som videla správy v messengeri typu - skap, ty k.... a podobne. Museli ma vtedy zastaviť, aby som to neriešila ďalej a nešla za nimi,“ dodala pre Nový čas zarmútená Nikola.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik