ŠTYRIA MŔTVI! V Rakúsku sa zrútilo malé lietadlo, smerovalo z Česka do Chorvátska
25 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Pri rakúskej obci Grünau im Almtal sa v sobotu (25. 11.) popoludní zrútilo malé lietadlo a na jeho palube zahynuli štyria ľudia. Informovala o tom agentúra APA, podľa ktorej sa obete zatiaľ nepodarilo identifikovať.

Stroj typu Rockwell Commander podľa serveru Aviation Safety Network štartoval v českej Příbrami a mieril na chorvátsku Istriu, informuje rtvs.sk.

Úrady vyhlásili rozsiahle pátranie po jednomotorovom štvormiestnom lietadle okolo poludnia. S pomocou helikoptér po ňom pátrali hasiči, policajti, horská služba a tiež členovia Červeného kríža.

Trosky aj obete sa podarilo nájsť po štvorhodinovom pátraní v zasneženom lyžiarskom areáli, poznamenala rakúska tlačová agentúra. Policajná hovorkyňa Barbara Riedlová uviedla, že vzhľadom na zimné podmienky boli pátracie a záchranné práce ťažké.

Príčina nehody zatiaľ nie je známa, prípad vyšetruje hornorakúsky kriminálny úrad.

AKO Z HORORU! Oleg zneužil kamarátove dcéry: Otec donútil pedofila VYKOPAŤ SI HROB!
Situácia, ktorú poznáme iba z hororov. Otec dvoch dcér zistil, že jeho kamarát je pedofil, ktorý navyše zneužíval jeho vlastné malé dcéry. Rozhodol sa zobrať spravodlivosť do vlastných rúk, informuje český Blesk. Dlhoročné priateľstvo skončilo po... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik