SLOVÁCI SÚ DEBILI, vybľakoval MATOVIČ… A Slováci podávajú trestné oznámenia
25 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Slováci sú debili, mimoriadne hlúpi debili! Vykrikuje Matovič kade chodí a na konci dňa berie od nich za to peniaze. Vzali mu „HRAČKU SLOVENSKO“, lebo nerešpektoval pravidlá, a on za to nadáva Slovákom… Nie sebe, ale Slovákom…

Zlostné prskanie Igora Matoviča (býv. OĽaNO) zaráža aj právničku Adrianu Krajníkovú. Tá na lídra hnutia podáva ďalšie trestné oznámenie za hanobenie slovenského národa. Aj ju šokuje fakt, že na jednej strane Slovákom nadáva do hlúpych debilov, no to mu nebráni v tom, aby žil z daní tých (podľa jeho slov) debilov.

Krajníková vo svojej petícii k trestným oznámeniam vysvetľuje, že pomaly neprejde dňa, kedy si Matovič nekopne do Slovákov. Tých, ktorých nemá problém zastupovať v parlamente. S iróniou tiež pripomenula, že Matovič neváha na zviditeľnenie sa použiť ani vlastnú rodinu. Pripomína, prečo vlastne podala trestné oznámenie a tiež to, prečo sa jej Matovičovo správanie nepáči. Na to si sťažovalo už aj niekoľko poslancov NR SR.

Čo deň, to exces

„Zjavne nenávisťou voči slovenskému národu posadnutý Igor Matovič, už za samozrejmosť považuje, že sa ráno zobudí, kopne si do Slovákov, a odíde do práce. Večer za to zinkasuje slušný obnos dukátov. Slovakofób, ktorý miluje slovenské peniaze,“ upozorňuje právnička Adriana Krajníková v petícii. V texte k nej si všíma aj vo všeobecnosti nervózne Matovičovo vystupovanie.

ODPADNETE! Demokracia podľa Matoviča: MNOHÉ OKRESY VOLIA DEBILNE! (VIDEO)
Matovič opäť urazil celé Slovensko! Líder hnutia Slovensko si opäť nedával servítku pred ústa. V priestoroch parlamentu pre médiá vyjadril svoj názor o Slovákoch, ktorí nevolili podľa jeho gusta. Ako to spravil ukazuje aj zostrih videa z... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Všetci sme blbci, len on je lietadlo

„V najbližších dňoch sa možno dozvieme, že okrem predsedu Slovenska a Pavlínky, sú úplne všetci Slováci debilní. Nestavila som by som sa, že tam nezaradí aj svoje deti, veď tie sú tak dobré na to, aby na nich prisahal. Keďže každé jeho slovo je klam, a nikto mu už nič neverí, na „zosilnenie efektu“ neváha použiť ani vlastné deti. Veď nakoniec sa vždy niekým prikrýva, raz mamou, potom deťmi, potom tu mal debila Hegera, teda ako nazýva Slovákov…,“ pripomína advokátka v texte petície.

Trestné oznámenie

Krajníková jedno trestné oznámenie podala 4. novembra a šlo o poškodzovanie cudzích práv. 23. novembra pridala ďalšie trestné oznámenie, tentokrát pre hanobenie slovenského národa.

„Na Slovensku historicky sú okresy, ktoré debilne volili pred 100 rokmi, debilne volili pred 30 rokmi, debilne volili aj v týchto voľbách a budú debilne voliť aj za 100 rokov. Bohužiaľ, jednoducho tak ten okres je mentálne nadstavený,“ cituje Krajníková poslanca Národnej rady výrok, ktorý povedal  dňa 16.11.2023 novinárom v Národnej rade SR, na margo voličov strany Smer a Hlas.

Adriana Krajníková | Advokátka, ktorá o sebe dala vedieť v čase "protikovidových" opatrení tentokrát podáva TO na Igora Matoviča

Tam však Matovič nekončí

„Hovorí sa, že politici by to nemali povedať nikdy. Nikdy by to o ľuďoch nemali povedať. O voličoch. Ale ja to z tohto miesta poviem. My máme na Slovensku milión mimoriadne hlúpych voličov,“ pokračuje advokátka v citácii Matovičových výrokov. Tento pochádza zo stretnutia s občanmi, ktoré sa konalo 17. novembra.

Beňová Uhríkovi: NEŠÍRTE PANIKU - EÚ BUDE FUNGOVAŤ AKO DOTERAZ!
V stredu (22. novembra) sa v Európskom parlamente konalo hlasovanie, ktorým EP odobril návrh zmien, z ktorých jedna má priniesť zmenu hlasovania, ktorému sa hovorí aj „právo veta“. EP odhlasoval, že by sa malo hlasovať kvalifikovanou väčšinou, teda... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Prečo sa jej výroky nepáčia?

„Nejde o unáhlený prejav ani o nedomyslený brept, ide o opakované, a chcené prednesy. Chladnokrvne vykalkulované hanobenie časti slovenského národa pre jeho politické presvedčenie. A znevažovanie sa stupňuje. Som občanom Slovenskej republiky, voličom, a mám slovenskú národnosť. Cítim sa poškodená, ak niekto znevažuje slovenský národ,“ zdôvodňuje Krajníková svoje trestné oznámenia s tým, že pripojiť sa k zastaveniu „tohto zjavne chorého a nenávistného človeka“ môže každý.

lepšie…:

Sťažovali si Mažgút, aj Ševčík

„Nemám na to papier a ja nebudem jeho F-kové diagnózy ani rozoberať, ani hodnotiť,“ konštatoval nedávno Ján Mažgút, ktorý mal nedávno so zmieneným poslancom nepríjemnú skúsenosť. „Rovnako, ako piloti či šoféri v MHD sú pravidelne podrobovaní psychotestom. Rovnako by ich mal absolvovať aj človek, ktorý má rozhodovať o chode republiky,“ skonštatoval Mažgút s tým, že skutočne nemieni urážať pacientov s určitými diagnózami.

JUDr. Adriana Krajníková, zdroj: screenshot zvtv

„Keď som vstúpil do parlamentu, tak som si myslel, že vstúpim do chrámu. Plného úcty a rešpektu. Myslel som si, že vstúpim do ustanovizne plnej pracovného elánu  a dialógu. Veď je to budova, kde dobre platené osadenstvo má konať v prospech voliča a obyvateľa a ja že budem konať nielen v prospech svojho voliča,  ale aj toho, ktorý má asi nemusí a možno aj nenávidí,“ napísal na Facebooku generál vo výslužbe Ivan Ševčík a dodal, že ilúzie mu nevzali mediálne výstupy za posledné roky.  Ako však priznal, vstúpil do budovy plnej nenávisti, hrubosti či netaktnosti. Vstúpil niekam, kde sa nebojuje za občana, ale proti oponentovi.

Ivan Ševčík: Ako poslanci prichádzajú o ilúzie (VIDEO)
Väčšina ľudí má o zástupcoch národa v parlamente a všeobecne o tejto inštitúcii predstavu, ako o mieste, vzbudzujúcom úctu, hrdosť, akýsi rešpekt. S rovnakými pocitmi do NR SR – na svoje nové pracovisko, vchádzal aj Ivan Ševčík (SNS). Ostal síce... Čítať ďalej
19 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!