Taraba o KRÁĽOVI policajných hoaxov a MODELKE Eme Čaputovej: TOTO BUDE MAŤ EŠTE DOHRU! (VIDEO)
25 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Púchovský sa schovával za policajný kanál! Minister životného prostredia Tomáš Taraba sa o adminovi (už bývalom) policajných hoaxov Davidovi Púchovskom vyjadril pre Denník N. Má ho totiž v žalúdku od aféry okolo modelingovej kariéry mladej Emy Čaputovej.

"David Púchovský sa schovával za policajný kanál, ktorý nie je jeho súkromný," upozornil redaktora na jednoznačný fakt Taraba.

"Môj osobný problém s ním je, že keď som uverejnil pre niekoho neprípustný status o modelke - dcére Zuzany Čaputovej, tak Púchovský na oficiálnom facebookovom policajnom kanáli uverejnil, že toto je príklad nezákonnej šikany mladistvých," vysvetľuje politik.

"A toto bude mať ešte dohru..."

Viac vo videu:

T. Taraba to nevydržal! Mohol sa TOTO opýtať?
Keď T. Taraba za Život- NS v októbri minulého roku uviedol na svojom profile slová uznania a pripol fotografiu dcéry prezidentky Čaputovej, strhla sa obrovská vlna nenávisti a kritiky. Taraba vvvolal vlnu cunami za to, že zverejnil fotografiu... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pripomeňme si, čo Hlavný denník napísal 19. 10. 2021

Vtedy ešte poslanec NRSR Tomáš Taraba na svojom profile na sociálnej sieti uviedol: „Vieme, že na Slovensku máme novú top modelku.“ Reagoval tak na fotografiu prezidentkinej dcéry, ktorá predvádzala na módnej prehliadke. Prišla ju podporiť aj Zuzana Čaputová. Práve počas Svetového dňa boja proti chudobe, 17. 10. 2021.

Koalícia kričí o neslušnosti! Taraba dozaista nemal chuť chváliť prezidentkinu dcéru, keď sa zamyslíme nad jeho vzťahom k prezidentke. Avšak čo mienil svojím komentárom, to si môžeme len a len domýšľať. Nie jednoznačne písať, že tým povedal to a to. Ako to spravili známe médiá. Možno sa iba zachoval ako bežný človek, čo vidí zaujímavosť, rozšíri ju a komentuje.

Status poslanca nie je dôvodom na aktivizovanie polície

Status opozičného poslanca nie je dôvodom, aby sa zrazu aktivizovala polícia. Práve tá, čo zľahka prehliada závažné prešľapy koaličných poslancov, vlády a ich dosadencov. A tie sú naozaj „politickým dnom“. Polícia málokedy zasahuje aj pri horších vyjadreniach na politikov, písali sme v tom období.

A už vôbec sa k Tarabovmu statusu nemá čo vyjadrovať koalícia. Tá spôsobila, že ľudia zo zúfalstva na všetko reagujú negatívne a sú plní nenávisti. To je dôsledkom koaličného pôsobenia, ktoré ponúklo tie najhrubšie vzorce správania. Sami sa nenávistne a odporne správajú a nielen k politickým oponentom, ale aj k občanom.

Prezidentka neočakávane negatívne a rázne reagovala na poslanca Tarabu na sociálnej sieti. Dokonca použila expresívne slová.

Prezidentka Zuzana Čaputová urobila z Tomáša Tarabu jedného z najznámejších politikov
Zaujímavé výsledky telefonického prieskumu priniesla agentúra AKO. Z výsledkov vyplýva, že prezidentka Slovenskej republiky urobila z poslanca Tomáša Tarabu, predsedu strany ŽIVOT - NS najznámejšieho politika na Slovensku. Pokiaľ by si mal pán... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Lavína nenávisti za Tarabov status. Ale koalícia hádže ľudí ku dnu!
Poslanec NRSR Tomáš Taraba na svojom profile na sociálnej sieti uviedol: „Vieme, že na Slovensku máme novú top modelku.“ Reagoval tak na fotografiu prezidentkinej dcéry, ktorá predvádzala na módnej prehliadke. Prišla ju podporiť aj Zuzana Čaputová.... Čítať ďalej
19 | 10 | 2021 | Ján Papuga

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik