Tanečný dupáčik opozície v parlamente
25 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Opozícia chcela v parlamente triumfálne tancovať. Lenže! Proti pevnej obrane ministra vnútra vyzerá opozičný tanec iba ako slaboduchý dupák. Skonštatoval to na sociálnej sieti politik a bývalý moderátor Karol Farkašovský (SNS) v reakcii na odvolávanie Matúša Šutaja Eštoka.

Odvolávacia šaráda ministra vnútra pokračuje. Kým vo štvrtok schôdzu predčasne ukončila opozícia svojím odchodom zo sály, v piatok to zopakovala koalícia. Odvolávanie teda pokračuje aj v utorok, a to nás čakajú ešte výlevy aspoň tridsiatich opozičných politikov!

Kabaret o vládnutí Igora Matoviča?

"Politici Smeru a Hlasu by sa mohli konečne prestať vyhovárať na to, čo im kedy kto urobil alebo neurobil v minulosti. Toto je parlamentná schôdza o vyslovení nedôvery ministrovi Šutajovi Eštokovi, nie kabaret o vládnutí Igora Matoviča," skonštatoval na sociálnej sieti líder PS Michal Šimečka.

Vizitka politickej nezrelosti

A Karol Farkašovský vie, prečo opozícii tak vadí pretriasanie minulosti. "Niekdajším ministrom vnútra či spravodlivosti sa argumenty o porušovaní právneho štátu počúvajú ťažko, preťažko. Ich pomníky majú totiž ľudské mená - generál Lučanský, advokát Krivočenko...," upozornil Farkašovský.

Rád by opozičným kolegom odporučil, aby nechali vládu pokojne pracovať aspoň tých 100 dní. A kritizovať začali až potom, keď bude za čo.

"Kázať o demokracii a pritom nerešpektovať zásadu prvých 100 dní a odvolávať ministra vnútra prakticky 48 hodín po vyslovení dôvery vláde - je prinajmenšom amatérsky lapsus a vizitka politickej nezrelosti," zhodnotil známy politik.

Kaliňák zniesol Denník N a PS POD ČIERNU ZEM! A reakcia Šimečku?
Najprv sme si mysleli, že denník N je tlačový orgán Progresívneho Slovenska (PS). Ale ukázalo sa, že to nie je pravda. V skutočnosti má denník N svoj politický orgán, ktorým je Progresívne Slovensko! Skonštatoval to na schôdzi zvolanej pri... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik