Predvolebný boj bude OSTRÝ! PING-PONG medzi Pellegrinim a Korčokom GRADUJE
25 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Absolútna Korčokova politická neskúsenosť! Prezidentský kandidát Ivan Korčok ukazuje svoju politickú neskúsenosť, keď vyzýva predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD), aby odovzdal funkciu, ak by kandidoval za prezidenta. Uviedol to v reakcii Pellegrini, ktorý odmieta konflikt záujmov v tom, že vyhlasuje termín prezidentských volieb. A Korčok reaguje.

Korčok núti Petra Pellegriniho, aby sa vyjadril

Kandidát progresívcov je pobúrený z toho, že si jeho najväčší súper, predseda Národnej rady Slovenskej republiky dáva načas s ohlásením kandidatúry na post hlavy štátu. Jasne tým dáva najavo, že je neskúseným politikom. Obáva sa o svoj úspech, v ktorý tak neochvejne veril? Veď ho vehementne podporujú jeho prívrženci a jasne mu dala najavo svoje sympatie aj prezidentka Slovenskej republiky, Zuzana Čaputová.

Nič nie je také ružové, ako vyzerá

Korčok vypustil do éteru i vyjadrenie, že by sa Peter Pellegrini mal vzdať svojej funkcie predsedu NR SR. Pellegrini na to reaguje vyhlásením, že sa ešte nemieni ničoho vzdávať. Má právo hovoriť sám za seba, či bude kandidovať a je v jeho kompetencii, aby sa vyjadril k presnému dátumu konania prezidentských volieb.

Korčok hovorí o férovosti, Pellegrini kontruje

„Ukazuje sa politická neskúsenosť Korčoka, ktorý takéto vyhlásenie dal bez toho, aby si uvedomil, čo hovorí. Žiaden konflikt záujmov tu nie je, len si splním svoju ústavnú povinnosť vyhlásiť termín volieb,“stojí si za svojim Peter Pellegrini. "Takto to nefunguje,"reaguje na amatérske konanie Korčoka. Táto skutočnosť sa však Korčokovi páčiť nebude a nemieni Pellegriniho vyjadrenia akceptovať. Považuje to za nečestné konanie. „Nerozumie rečiam o zneužívaní funkcie,“ dodal predseda NR SR. Bol by neskúsený Korčok dostatočne erudovanou osobnosťou na to, aby zvládal funkciu prezidenta?

ZAČÍNA PREZIDENTSKÝ BOJ? Pellegrini ZOTREL Korčoka pod čiernu zem!
Absolútna Korčokova politická neskúsenosť! Prezidentský kandidát Ivan Korčok ukazuje svoju politickú neskúsenosť, keď vyzýva predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD), aby odovzdal funkciu, ak by kandidoval za prezidenta. Uviedol to v... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Korčok protiargumentuje

„Jeho výhovorky nemajú vecnú povahu,“ vyjadril sa pohŕdavo Ivan Korčok. „Nevyzval som ho, aby sa vzdal mandátu ani funkcie predsedu parlamentu, ako tvrdí. Len som povedal, že by bolo fér, aby už jasne oznámil, či bude kandidovať a aby počas kampane vedením NR SR poveril niektorého zo svojich podpredsedov,“ upresnil svoje vyjadrenia.

"Teším sa, že sa Peter Pellegrini ozval, no zároveň znovu nebol schopný jasne odpovedať, či bude, alebo nebude kandidovať v prezidentských voľbách a jeho výhovorky nemajú vecnú povahu." uvádza vo svojom facebookovom statuse.

Predvolebný boj bude ostrý

Je evidentné, že budeme na Slovensku sledovať ďalší diel telenovely, tak typický pre politické kampane plné imperatív a napádania. Tentoraz však prvý bodol zástupca liberálov, od ktorých by to, vzhľadom na svoju politickú príslušnosť, nemalo byť zvykom. Liberáli začínajú vystrkovať rohy a prejavujú svoje horšie, despotickejšie a totalitnejšie ja. Hystéria im začína byť veľmi blízka a čudovať by sa tomu mala aj prezidentka Čaputová, známa svojimi precitlivenými vyjadreniami a patetickým vystupovaním.

SLOVÁCI SÚ DEBILI, vybľakoval MATOVIČ… A Slováci podávajú trestné oznámenia
Slováci sú debili, mimoriadne hlúpi debili! Vykrikuje Matovič kade chodí a na konci dňa berie od nich za to peniaze. Vzali mu „HRAČKU SLOVENSKO“, lebo nerešpektoval pravidlá, a on za to nadáva Slovákom… Nie sebe, ale Slovákom… Zlostné prskanie... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik