AKO Z HORORU! Oleg zneužil kamarátove dcéry: Otec donútil pedofila VYKOPAŤ SI HROB!
25 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Situácia, ktorú poznáme iba z hororov. Otec dvoch dcér zistil, že jeho kamarát je pedofil, ktorý navyše zneužíval jeho vlastné malé dcéry. Rozhodol sa zobrať spravodlivosť do vlastných rúk, informuje český Blesk.

Dlhoročné priateľstvo skončilo po hroznom náleze  

Rus Vjačeslav Matrosov (35) našiel v telefóne svojho dlhoročného priateľa Olega videá, na ktorých vidno, ako zneužíval jeho maloleté dcéry. Pedofil bol dokonca krstným otcom jeho staršej dcéry.

Zúfalé dievča márne plakalo a prosilo  

Matrosov objavil videá po tom, čo jeho kamarát Oleg zaspal. V telefóne boli fotografie a videá, ako ho jeho staršia dcéra prosí, aby prestal. Oleg, to stačí, už to ďalej nevydržím. Chcem ísť domov,“ plakalo na videu dievča, ktorú muž sexuálne zneužíval.

Kopal si vlastný hrob

Šokovaný otec dal bývalému kamarátovi na výber, buď sa udá na polícii, alebo si vykope vlastný hrob a zomrie. Oleg si zvolil druhú možnosť. Počas kopania jamy v lese na otca zneužívaných dievčat zaútočil nožom, ten sa však ubránil a nakoniec na mieste ostal ležať mŕtvy práve Oleg.

Vjačeslav zobral spravodlivosť do vlastných rúk. Svojmu priateľovi dal na výber. Zdroj: facebook/crimeVltaj

Dostal 18 mesiacov

Olegovo telo nechal Vjačeslav v hrobe a zakryl ho hlinou. Polícia však telo po krátkom čase objavila a Vjačeslav bol odsúdený na 18 mesiacov za navádzanie k samovražde.

Verejnosť žiadala jeho prepustenie

Po zatknutí sa na internete aj v miestnych médiách strhla vlna kritiky a verejnosť žiadala prepustenie nešťastného otca. Obyvateľka dediny Vintaj povedala: „Nie je to vrah, chránil svoju dcéru a naše deti.“ Po šiestich mesiacoch bol nakoniec Vjačeslav Matrosov prepustený na slobodu.

DUBLIN V PLAMEŇOCH! Imigrant zaútočil nožom na deti (VIDEO+FOTO)
V Dubline v Írsku prepukli vo štvrtok neskoro večer nepokoje! Írski občania prevzali kontrolu nad centrom mesta po masovom útoku imigranta nožom na deti. Prisťahovalec je obvinený z toho, že v blízkosti školy porezal päť osôb – tri z nich sú malé... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik