Michelko by mal dostať metál! Diskutovať s PALLAS ATÉNOU REMIŠOVOU je mozgu NEBEZPEČNÉ
25 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

V Sobotných dialógoch dnes bola Veronika Remišová, a tak som to vydržal počúvať presne 10 sekúnd a hneď som vypol. Deväť z desiatich lekárov sa zhoduje, že ak počúvate Veroniku dlhšie ako dve minúty, začne vám odumierať mozog. Smeje sa na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Podľa neho by mal Roman Michelko dostať metál za to, že s touto slovenskou "Pallas Aténou" išiel diskutovať - je to mozgu nebezpečné! 

Návrhy opozície na odvolanie ministra vnútra sú „čistý destilovaný hejt“

O odvolávaní ministra a o ďalších témach diskutovali v rozhlasovej relácii Sobotné dialógy poslanec Roman Michelko (SNS) a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Michelko nevidí dôvod na odvolávanie ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD) a konanie opozície považuje za deštruktívne."Návrhy opozície na odvolanie ministra vnútra sú „čistý destilovaný hejt“," uviedol.

„Opozícia musí mať 76 hlasov, maximálne bude mať 71,“ dodal. Myslí si, že k hlasovaniu sa nedostanú ani v utorok. Podľa Remišovej sa však opozícia ani nedostala k slovu. "Tri dni ministri za vládnu koalíciu sa zapájali do rozpravy. Odhlasovali nočné rokovanie a ešte aj robia obštrukcie” povedala Remišová. Postup koalície označila za mečiarovské spôsoby.

Žiadne vyhrážanie!

Šutaj Eštok sa nedávno vyhrážal (za čo sa aj ospravedlnil) nezávislému sudcovi disciplinárnym konaním. Ani túto situáciu Michelka nevidí ako dôvod na odvolávanie. “Tento súd bol vecne nepríslušný, toto nemalo ísť na okresný súd, ale na správny súd,” priblížil a dodal, že za postačujúce považuje jeho ospravedlnenie.

Michelka zároveň popiera, že ide o vyhrážanie. “Ak si vidí, že sa tu koná akt ohýbania práva, tak má zákonné možnosti, ako to preveriť, ako sa voči tomu brániť,” uviedol.

Remišová s jeho postojom nesúhlasí. “Žiadny minister sa nemôže vyhrážať nezávislému sudcovi, ak nerozhodne tak, ako si pán minister predstavuje,” oponovala poslankyňa. „Ak nedodržuje zákon minister vnútra, ako chce hovoriť občanom, aby zákon dodržiavali? Keď občan zle zaparkuje, tak okamžite dostane pokutu 50 eur. Ak minister poruší zákon, tak sa nič nedeje,“ dodala.

Che zatiaľ bez cenzúry

Blaha však hovorí, že nemá zmysel komentovať psychopatov z OĽaNO. "Dozvedel som sa, že Panta Rhei nevydala všeobecný zákaz na moju knihu. Pri Leninovi takúto cenzúru spáchali, pri Che zatiaľ nie," obrátil tému Blaha.

Hovorí, že je na vedúcom každej predajne Panta Rhei, či knihu objedná alebo nie - "ak ju v kníhkupectve nenájdete, pokojne sa sťažujte na cenzúru u vedúceho", radí. 

"Trošku sme s Che Guevarovom pobláznili Slovensko aj Česko - ešte aj v Pravde o ňom Vlado Jancura napísal výborný článok."

Z MÔJHO KANCLU JE PÚTNE MIESTO

A teší sa aj z toho, aké množstvo ľudí ho v práci navštevuje. "A do mojej najslávnejšej kancelárie na Slovensku ľudia chodia ako na púť - teším sa z toho. 

Taraba o KRÁĽOVI policajných hoaxov a MODELKE Eme Čaputovej: TOTO BUDE MAŤ EŠTE DOHRU! (VIDEO)
Púchovský sa schovával za policajný kanál! Minister životného prostredia Tomáš Taraba sa o adminovi (už bývalom) policajných hoaxov Davidovi Púchovskom vyjadril pre Denník N. Má ho totiž v žalúdku od aféry okolo modelingovej kariéry mladej Emy... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik