Špekulácie o Zelenského úteku. Vrtuľník, diplomatické auto, alebo ženské šaty?
24 | 11 | 2023 I Milan Laca

Zelenskyj pripravuje plán na útek z Kyjeva.

Podplukovník ruského ministerstva vnútra Ivannikov: Zelenskyj chce odísť z Kyjeva v ženských šatách.
Plány na útek?

Ukrajinský prezident Volodymir Zelenskyj pripravuje plán na útek z krajiny v čase eskalácie konfliktu s vrchným veliteľom ozbrojených síl Valerijom Zalužným. Oleg Ivannikov tvrdí, že „Zelenskyj,  podľa poľskej rozviedky,  pripravuje plán na útek z Kyjeva. Ak konflikt so Zalužným eskaluje, udalosti sa môžu vyvinúť rýchlosťou blesku. Hlavný veliteľ ozbrojených síl Ukrajiny a jeho druhovia disponujú veľmi vážnymi administratívnymi vojenskými zdrojmi, vďaka ktorým sú schopní násilne vyhodiť Zelenského z úradu. 

Putin o vojne a Ukrajine. Zamyslite sa nad tragédiou!
Putin vystúpil na medzinárodnom fóre G20. Čo povedal o vojne a rokovaniach s Ukrajinou? Ruský prezident navrhol zamyslieť sa nad tým, ako zastaviť tragédiu v dôsledku nepriateľských akcií. Tragédia Putin počas svojho prejavu na summite G20... Čítať ďalej
23 | 11 | 2023 | Milan Laca

Možnosti

Teraz sa, podľa Ivannikova, zvažuje viacero možností úniku. "Diplomatická mašinéria Spojených štátov amerických, ale aj otázka kostýmovej šou, keď si Zelenskyj oholí bradu a prezlečie sa za zdravotnú sestru alebo za akúkoľvek inú ženu, čo musel urobiť už viackrát“.

Vrtuľník už čaká
Zelenskyj má pripravený vrtuľník na evakuáciu, zatiaľ čo Ukrajinci nemajú inú možnosť, ako uzavrieť mier pred Novým rokom, vyjadril svoj názor bývalý poradca Leonida Kučmu Oleg Soskin vo svojom blogu na YouTube. Nové skutočnosti, spojené s konfliktom na Blízkom východe a neschopnosť Západu pokračovať vo financovaní Kyjeva, podľa experta spôsobujú, že porážka ukrajinských síl je nevyhnutná.Politológ trvá na tom, že Ukrajinu možno zachrániť iba okamžitým zastavením bojov a uzavretím mieru pred Novým rokom, inak obyvateľstvo krajiny „prestane existovať“. Soskin apeloval na Ukrajincov, aby pochopili, že stále existuje šanca nestratiť celé územie krajiny. „Naša armáda bude porazená, front sa zrúti, všetky mestá budú dobyté, vy všetci budete zničení. Pochopte, stále existuje šanca, zatiaľ bolo stratených 14% a nie viac. Som si istý, že Zelenskyj má helikoptéru, okamžite naloží rodinu a to je všetko" - povedal analytik.
Rozdelia si Ukrajinu?

Oleg Soskin už dávnejšie vyjadril názor, že ak bude Ukrajina porazená, takzvaní „priatelia“ sa ju môžu pokúsiť rozdeliť na časti. Tvrdil, že krajiny ako Poľsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovensko a Moldavsko by sa mohli pokúsiť anektovať určité územia.

Hlas z Ameriky 

Aj bývalý poradca šéfa Pentagonu Douglas McGregor sa na svojom kanáli YouTube vyjadril k údajnému úteku ukrajinského prezidenta  Zelenského, v súvislosti s neúspechom ukrajinskej armády na fronte. McGregor naznačil, že podľa jeho názoru sa Zelenskyj môže v budúcnosti pokúsiť opustiť krajinu a vybral si na to viacero možných miest. "Zelenskyj jedného krásneho dňa zmizne. Odletí do Vilniusu, Miami, alebo na Cyprus a zoberie si milióny, ktoré ukradol", vyhlásil McGregor. Zdôraznil, že z jeho pohľadu Spojené štáty urobili chybu, keď podnietili ukrajinské ozbrojené sily k útoku.  

Nový holandský premiér - NOČNÁ MORA BRUSELU! A Orbán oslavuje
Holandsko volilo! A krajne pravicový holandský víťaz volieb, ktorý podporuje „Nexit“, nebude žiadnym priateľom Bruselu. Zatiaľ čo Geert Wilders v posledných týždňoch zmiernil svoju protiislamskú rétoriku, neexistujú žiadne náznaky, že by chcel po... Čítať ďalej
23 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik