PREDVOLEBNÉ PRIESKUMY hovoria jasne! IVAN KORČOK to vidí inak
24 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Psychický daltonizmus, evidentná porucha Ivana Korčoka.

Farbosleposť – daltonizmus býva väčšinou diagnostikovateľná odborníkom na oftalmológiu, čiže očné lekárstvo. Potom je tu však iný variant tejto choroby. Tomu sa venujú skôr špecialisti na poruchy duševné, psychiatri a psychológovia. Ivan Korčok, favorit progresívcov, trpí zrejme na oboje formy tohto nepríjemného ochorenia.

Zaberie mediálna masáž aj na voličov?

Po faux pas sprostredkovanom predvolebnými parlamentnými prieskumami a veštbou zo strany exit pollu prichádzajú na slovo vyhlásenia rôznych agentúr. Tým dopomáha aj neschopnosť sebareflexie kandidátov samotných. Neschopnosť evidentná až v takej miere, že to, čo je zrejmé aj malému školáčikovi, nie je zrejmé „renomovanému“ politikovi. Hoci je dnes počasie upršané, je nad svetlo jasné, že Ivanovi Korčekovi nehrajú sondy agentúr do karát.

AKO | Predvolebné prieskumy

Čísla nepustia

Hoci je možné agentúru AKO považovať za tendenčnú, čísla nepustia. Rovnaké údaje poskytujú i iné agentúry. Môžeme hádať, kde zbierali hlasy, no zrejme si pre ne nešli ďaleko a informácie brali skôr na uliciach metropoly Slovenska, kde majú progresívci priam ustlané na ružiach. Ich obľúbenec ale nebude vítaný v iných častiach našej krajiny. Slovensko (nie to Matovičove) konečne zrejme prichádza k rozumu a obyvateľ so skutočnými morálnymi hodnotami nedá liberálom vydýchnuť. Zdá sa, že, hoci si to Ivan Korček nechce pripustiť, dostane opozícia ďalší šach mat a na päť rokov sa dostane iba k slovám, postrádajúcim akúkoľvek relevantnosť. Každopádne, majú na svoje vyjadrenia právo. To im skutočná sloboda prejavu nemôže uprieť. Aj keď o nej hovoria a sami by ju najradšej vyškrtli zo slovníka demokracie.

Takže, Ivan, ako?

Bude Korčok aj naďalej zahmlievať realitu? Je mu bližší brainwashing? Tipnite si. Opozícii sa príliš veriť nedá. Ich priaznivci veria v niečo iné. Možno by mali konečne aktivovať šedú kôru mozgovú a šetriť negatívnou energiou. Vyberať pozorne, počúvať dôkladne a dať si konečne všetko dohromady. Korčekovo ego je na pochode a zatiaľ sa pozerá na svoje „vedenie“ veľmi... interesantne.

PRIESKUM! PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024! FAVORITOM NIE JE IVAN KORČOK!
V prezidentských voľbách by v novembri najviac hlasov získal Peter Pellegrini s podporou 40 percent. Za ním by nasledoval Ivan Korčok s 30,4 percenta hlasov respondentov. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre reláciu Na hrane televízie... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik