OĽANO a PROGRESÍVCI ZUBAMI-NECHTAMI CHRÁNIA ČURILLOVCOV! Tibor Gašpar VIE PREČO (VIDEO)
25 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Odvolávacia šaráda ministra vnútra pokračuje. Kým vo štvrtok schôdzu predčasne ukončila opozícia svojím odchodom zo sály, v piatok to zopakovala koalícia. Odvolávanie teda bude pokračovať aj v utorok, čakajú nás ešte výlevy aspoň tridsiatich opozičných politikov! A to všetko kvôli čurillovcom!

Zubami-nechtami chránia čurillovcov! Prečo?

"OĽaNO a progresívci chránia čurillovcov, lebo sú politickými objednávateľmi trestnoprávnych zverstiev!" Upozornil na to exprezident policajného zboru Tibor Gašpar (Smer SSD).

Dôvod prečo bývalý minister vnútra Roman Mikulec (OľaNO) nesiahol na čurillovcov je podľa Gašpara jednoduchý. "Ako spolupáchateľ ich nemohol odvolať. Navyše veľmi dobre vedel, čoho sú títo ostrí chlapci schopní. Zodpovednosť však padá na jeho hlavu."

Viac vo videu:

"Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) postupoval pri svojich personálnych rozhodnutiach v súlade s ustanoveniami zákona," myslí si Gašpar a odmieta, že by minister robil personálne čistky. Považuje to za štandardnú personálnu prácu, ktorá sa deje po príchode nového ministra vnútra. 

Kvôli čurillovcom padol už jeden minister

Pripomeňme len, že kvôli Hamranovi a čurillovcom skončil aj minister vnútra Čaputovej vlády Ivan Šimko. "VŠETCI PREMIÉRI, KTORÝCH SOM PRED ÓDOROM ZAŽIL, BY S HAMRANOM VYRAZILI DVERE!" Približne takto znela parafráza citátu bývalého ministra vnútra Ivana Šimka. Toto vyjadrenie dostalo do vývrtky exministra vnútra Romana Mikulca. Mikulec, ktorého ministrovanie bolo pretkané škandálmi...

Mikulec vo vývrtke zo Šimka: Na Hamrana mi nesiahaj! Nikdy si sa nemal stať ministrom
VŠETCI PREMIÉRI, KTORÝCH SOM PRED ÓDOROM ZAŽIL, BY S HAMRANOM VYRAZILI DVERE! Približne takto znie parafráza citátu bývalého ministra vnútra Ivana Šimka, ktorý poskytol rozhovor pre denník Postoj. Toto vyjadrenie dostalo do vývrtky exministra... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik