Premiér v piatok odcestuje do Českej republiky na svoju prvú zahraničnú návštevu
23 | 11 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Premiér Robert Fico (Smer-SD) v piatok (24. 11.) odcestuje do Českej republiky na svoju prvú oficiálnu zahraničnú návštevu po vymenovaní do funkcie. Stretne sa tam s najvyššími ústavnými činiteľmi.

"Na úvod návštevy sa predseda vlády stretne s predsedom Senátu Českej republiky Milošom Vystrčilom a s predsedníčkou Poslaneckej snemovne Parlamentu Markétou Pekarovou Adamovou," priblížili z ÚV SR.

Na Úrade vlády Českej republiky Fica privíta český premiér Petr Fiala, s ktorým budú rokovať o vzájomných bilaterálnych vzťahoch aj aktuálnych otázkach európskej politiky. Následne navštívi slovenský premiér Pražský hrad, kde sa stretne s českým prezidentom Petrom Pavlom.

V rámci návštevy Prahy predseda vlády položí veniec k hrobu neznámeho vojaka na Národnom pamätníku na Vítkove a k pamätníku Milana Rastislava Štefánika.

Pozrite na tú mzdu! Mnohým občanom sa z tej SUMY aj hlava zakrúti
Sveta žiť! Po tejto informácii vás vôbec neprekvapí, že pani prezidentka je ochotná zniesť aj trochu kritiky. Najviac z troch najvyšších ústavných činiteľov zarobila v roku 2022 prezidentka SR Zuzana Čaputová. Nasleduje Eduard Heger, ktorý minulý... Čítať ďalej
23 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik