Gates oslávil Svetový deň toaliet... V KANALIZÁCII! Ale čo je za tým? (VIDEO)
23 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Miliardár Bill Gates sa v pondelok vybral do Bruselu, aby oslávil Svetový deň toaliet zostupom do kanalizačného systému hlavného mesta Európskej únie, informuje Breitbart. Gates má totiž s ľudskými výkalmi veľké plány. Je to však iba pre "dobro ľudstva"?

Jeho podzemná misia ho videla aj k tomu, že zdieľal video z návštevy bruselského múzea kanalizácie. "Smrdí to tu a sú tam potkany," rýchlo si uvedomil Gates, než ukázal na vedecký výskum, ktorý sa deje v kanalizačnom systéme.

Gales na záver hovorí: „Ďakujem Bruselu za zdôraznenie tejto jedinečnej stránky veľkého mesta."

Fascinácia ľudským odpadom?

Nie je to prvýkrát, čo Gates zdieľa svoju fascináciu ľudským odpadom. V roku 2015 Gates zverejnil video, na ktorom sa nachádza pri spracovateľovi odpadu, ako pije produkt toho, čo pred piatimi minútami boli ľudské výkaly. "To je voda!" zvolal po dúšku.

Z výkalov voda a elektrina

Video vzniklo po tom, čo Gates navštívil zariadenie v štáte Washington, ktoré spaľuje ľudský odpad na výrobu vody, elektriny a popola.

Omni Processor - projekt Gatesovej Nadácie, je navrhnutý tak, aby riešil problém nedostatočnej hygieny, ktorému čelia mnohé chudobné krajiny, tým, že odstráni ľudský odpad z ulíc a potokov a premení ho na niečo užitočné.

Odzrkadľuje ďalšie snahy spoluzakladateľa Microsoftu o osobný vklad do budúcnosti planéty.

Na tejto fotografii zverejnenej čínskou tlačovou agentúrou Xinhua sa Bill Gates vľavo stretáva s čínskym prezidentom Si Ťin-pchingom v Pekingu, piatok 16. júna 2023. (Yin Bogu/Xinhua cez AP)

Pod zámienkou záchrany planéty globalistický plán ako ovládnuť váš život?

Za týmto účelom Gates skupuje poľnohospodársku pôdu a investuje do alternatív mäsa, aby mohol kontrolovať stravovanie verejnosti pod zámienkou záchrany planéty pred klimatickými zmenami, ako tvrdí Seamus Bruner vo svojej novej knihe Controligarchs: Exposing the Billionaire Class, their Secret Deals, and the Globalist Plot to Dominate Your Life  (Kontorligarchovia: Odhaľovanie triedy miliardárov, ich tajné dohody a Globalistický plán ako ovládnuť váš život).  

Kniha podrobne popisuje, ako Gates presadzuje „zmenu klímy“ tým, že kontroluje stravu verejnosti, a jeho prostriedky na to zahŕňajú  nákup poľnohospodárskej pôdy  a investovanie do alternatívnych bielkovín.

Podľa The Land Report vlastní Gates v súčasnosti stotisíc hektárov farmárskej pôdy v osemnástich štátoch USA. V roku 2008 Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov oznámila, že poskytne 306 miliónov dolárov na podporu udržateľného poľnohospodárstva s vysokými výnosmi medzi malými farmármi v subsaharskej Afrike a Južnej Ázii. Nadácia investovala aj do vývoja a rozšírenia superplodín, ktoré sú odolné voči klimatickej zmene, a do kráv s vyššou dojivosťou. 

Nový holandský premiér - NOČNÁ MORA BRUSELU! A Orbán oslavuje
Holandsko volilo! A krajne pravicový holandský víťaz volieb, ktorý podporuje „Nexit“, nebude žiadnym priateľom Bruselu. Zatiaľ čo Geert Wilders v posledných týždňoch zmiernil svoju protiislamskú rétoriku, neexistujú žiadne náznaky, že by chcel po... Čítať ďalej
23 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik