Kollár sa vracia ku Kollárovi: Klameš, aj keď nemusíš (VIDEO)
22 | 11 | 2023 I Eka Balašková

Na svete je ďalšie video Zoroslava Kollára venované jeho menovcovi Borisovi, ku ktorému sa vracia, aby v sa ľudia dozvedeli, ako sa Boris Kollár dostal k niektorým svojim podnikateľským aktivitám. Tiež vysvetlil, ako je možné, že Borisovi politika riadne sype a to cez jeden nenápadný úrad s veľmi nepeknými praktikami.

Tento úrad je podľa tvrdenia vo videu Zoroslava Kollára napojený na hnutie Sme rodina. Zoroslav sa vrátil aj k Borisovmu súkromiu, kde odhaľuje jeho klamstvo o pobyte v Dubaji, kým on bol na krstinách v Humennom. V tejto súvislosti dáva Borisovi jeden tip. Na záver sa venuje bratom Pčolinským.

Kamarát Žaluď

„Asi by bolo dobré, aby si verejnosti vysvetlil to, ako si v 90-tych rokoch tie lyžiarske strediská ovládol,“ začína ôsme video pre Borisa Kollára Zoroslav Kollár. Toto vysvetlenie si zaslúžia tí, ktorí tie zariadenia vybudovali možno ešte skôr, ako sa Boris narodil. Po roku 1989 sa však rozpredali a tak prišiel k tým „svojim“ aj Boris Kollár.

„Niektoré, napríklad Donovaly, si získal veľmi lacno, na dražbe, vďaka podvodným manipuláciám na dražbách v rámci tzv. malej privatizácie, ktoré si robil so svojim kamarátom Žaluďom,“ podotýka Zoroslav Kollár, aby bol presný. Pripomína však, že hoci sa Boris Kollár prezentuje, ako boháč, v roku 2019 odznel aj tento telefonát:

„Ja idem tak na tenko, že 3-4 mesiace mojim vlastným babám som neplatil výživné. Musel som to doplácať, lepiť to takým spôsobom, že Martine som po roku vyplácal výživné. Ja som si nevedel, a to si myslíš, že si vymýšľam, ale nevymýšľam si to, nevedel som to ustáť,“ hovorí Boris Kollár vo videu, ktoré niekoľko dní pred voľbami zverejnila Barbora Richterová.

Richterová: Boris, tá politika dobre sype! (VIDEO)
Na svete je ďalší diel snáď nikdy nekončiaceho príbehu „Boris a jeho hárem“. Keď je ticho Richterová, ozve sa Ferusová. Keď je ticho Ferusová, čosi „pustí“ Barbora Richterová. Tá sa aktuálne pýta, či už máte svoj balónik, prípadne kľúčenku od... Čítať ďalej
20 | 09 | 2023 | Eka Balašková

Peniaze sa začali sypať z každej strany

Hoci Boris Kollár desaťročie pred tým, ako sa dostal do vlády, osočoval všetkých politikov zo zlodejín jemu samému nebránilo ryžovať napríklad na hazardných hrách. Spoločne s pánom Pčolinským, ktorý má v tomto sektore veľmi dobré kontakty. Zoroslav popisuje, že toto fungovalo vďaka vzniku „úplne zbytočného“ Úradu na kontrolu hazardných hier, kde sa od začiatku objavovali zaujímavé mená, medzi inými aj Makóova pravá ruka – Karol Cebo. Po voľbách 2020 sa tam objavilo množstvo ďalších mien, ktorí boli súčasťou „partičky, ktorá vyvádzala všelijaké veci“, pričom drobnosti vie Najvyšší kontrolný úrad skontrolovať hneď. Podľa informácií, ktoré Zoroslav Kollár dostal, mohli doslova všetko.

Boris Kollár, screenshot FB/BK

„Podstata spočívala údajne v krytí a zároveň vo vypaľovaní prevádzkovateľov hazardných hier. Kontakt s ním zabezpečovala pani Kelementová, dlhoročná pracovníčka firmy Slovmatic, dnes predsedníčka asociácie prevádzkovateľov hazardných hier,“vysvetľuje Zoroslav Kollár s tým, že Kelementová chodila za istým pánom Lenčešom, ktorého zamestnanci pravidelne informovali o výpalnom, ktoré bolo údajne od 3 do 5-tisíc eur. Za to dostávali informácie o kontrolách, prípadne zabezpečil, aby sa do herní dostali aj osoby so zákazom. Aj údaje o ziskoch idú najskôr do troch firiem, kde sa spracúvajú a pravdepodobne aj upravujú.

Ako si to mohli dovoliť

Zoroslav Kollár však tvrdí, že toto všetko boli len pešiaci na šachovnici, pričom v pozadí – členom rady tohto úradu bol bývalý riaditeľ SIS Aláč.

„Kto ho tam nominoval, je asi jasné. Od neho vedie aj priama linka k bratom Pčolinským a k Borisovi Kollárovi,“konštatuje Zoroslav Kollár, podľa ktorého Aláč úrad veľmi často navštevoval. Zoroslav Kollár pritom aj menuje banky, ktoré vyššie zmieňované odmeny údajne zabezpečovali. To sa dalo aj kvôli legislatíve.

ZÚFALÝ BORIS: NECHUTNÉ NADÁVKY jeho mileniek a k tomu ešte Zoroslav!
Richterovej útoky na Borisa Kollára trvajú zhruba rok. Za ten čas hádam nie je téma, ktorú by na neho nevytiahla – pospomínala neplatenie výživného, povyťahovala, ako musela „spolufinancovať“ jeho stranícke aktivity, jazykom vyšľahala ďalšie jeho... Čítať ďalej
11 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Boj o legislatívu

Hoci zisky z hazardu idú štátu, negatívne dôsledky v podobe bezdomovectva a iných javov si odnáša samospráva. Peter Pčolinský si údajne zinkasoval 200-tisícovú odmenu za sľub, že príde k legislatívnym zmenám. Tie nakoniec neprišli. Niekto nespokojný si sťažoval Borisovi Kollárovi. Hoci číslo, z ktorého prišla, už nie je aktívne, OČTK by s ním problém mať nemali.

Chronický klamár

Zoroslav Kollár sa súkromiu svojho menovca venovať nechcel, no tvrdí o ňom, že je chronický klamár a robí to, aj keď nemusí. Ľudia veria, že Boris je stále v Dubaji, hoci tam bol len pár dní. Tu nie je podstatný Dubaj, ale to, že Boris klame aj tých posledných pár priaznivcov, ktorí mu zostali.

„Som presvedčený, že nevieš, koľko máš detí a o tých potratoch si tiež nevedieš evidenciu,“ myslí si Zoroslav Kollár, ktorý radí menovcovi dobrý podnikateľský plán – obstarať si vlastnú gynekológiu a pôrodnicu. Prípadne by dievčatá mal na potraty posielať do jednej nemocnice, kde by dostal aj množstevnú zľavu. No a s verejnosťou by sa mal podeliť aj o kľúč, ktorým vyberá tie, ktorých deti môžu prísť na svet.

Dôkaz o klamstve

Zoroslav Kollár to celé hovorí preto, lebo menovcovi pripomína, že 15. novembra v humenskom grécko-katolíckom kostole krstili Borisovo dieťa. Boris bol práve tam, nie v Dubaji, ako tvrdí jeho instagram. Ľudia ho však videli aj v Poprade, prípadne na iných miestach. A to je nevýhoda svetskej slávy – strata anonymity. Zoroslav sa teda pýta, aké je poradové číslo jeho „humenského“ dieťaťa, keďže len za posledné dva roky mu pribudli štyri deti a podľa informácií Zoroslava Kollára poslal Boris na potrat 6 žien, čo považuje len za povestnú špičku ľadovca.

Chýbali vám Kollárove zvrhlosti? Kollár ho (zase raz) "natrel" (GALÉRIA)
Popri politickej kariére si Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina budoval aj imidž láskavého, pre svoje deti vždy usmiateho otecka. Vlastne aj na tom stála časť jeho politickej kariéry – prieskumy hovorili, že Kollára volili ženy vo vekovom... Čítať ďalej
09 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Trikrát bratia Pčolinskí

Na záver Zoroslav hovorí, že si vypočul rozhovor Vladimíra Pčolinského pre portál Startitup a na základe toho konštatuje: „Čím viac vás poznávam, tým viac sa divím, ako ste vy mohli byť šéfom SIS. Zdá sa mi, že hocijaká dedinská klebetnica by bola lepšia.“

Reaguje však na tri veci, ktoré sa týkajú priamo jeho. V dokrútke Vladimír Pčolinský hovorí, že niektorí chlapi, keď idú do andropauzy, kupujú si motorky, niekto chce byť youtuberom. Zoroslav Kollár na to reaguje, že zdravotne je úplne v poriadku. Problémy môže mať podľa neho práve Pčolinský, pretože „Kombinácia ťažkej cukrovky a láska k alkoholu je podľa odborníkov najväčší zabijak erekcie.“

FOTO TASR - Jaroslav Novák | Na snímke zľava expredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Boris Kollár a poslanec NR SR Peter Pčolinský (obaja Sme rodina).

Pčolinský vo videu tvrdí, že jeho brat okrem hypotéky nemá žiaden záväzok, takže Zoroslav Kollár pokojne nech skupuje, čo chce. Na to Zoroslav ponúka nahrávku telefonátu s veriteľom Petra Pčolinského, z ktorého vyplýva, že tento mu dlhuje okolo tridsať, čo je podložené aj notárskou zápisnicou.

Tretia vec je incident Petra Pčolinského so 17-ročnou slečnou, ktorý sa podľa jeho brata nikdy nestal. Tá je podľa Zoroslava Kollára pripravená odhaliť svoju identitu.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!