Hrdá babička sa zastáva zaťka Boriska Kollára. Pozrite čo napísala
22 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Kollár má s mladou Vanessou 16. dieťa! Ozvala sa jej mama a naložila Richterovej

Možno sa k vám už dostala informácia, že Boris Kollár má ďalšie dieťa. Matkou je Vanessa H. z Humenného. Ich syn už mal aj krst v Humennom, v reštaurácii Merrys cca 3 týždne dozadu, kde bol aj Boris Kollár prítomný," znie jedna zo správ, ktorú dostala Barbora Richterová a zhoduje sa s ďalšou. "Z blízkych zdrojov, Boris Kollár bol videný v Humennom na krstinách, povráva sa, že je to jeho ďalšie dieťa," píše Barbora na sociálnej sieti.

"Vanessa volala p. dekanovi, či by vedel poriešiť krst nemanželského dieťaťa a povedal, že áno, ale s podmienkou prítomnosti otca dieťaťa. Pri spisovaní krstu, kde sa dohadoval jeho termín, museli uviesť mená oboch rodičov a ona nadiktovala ako otca dieťaťa Borisa Kollára. Zúčastnil sa aj oslavy krstu v hoteli Merrys," potvrdzuje fakty ďalšia zo správ, ktorú Barbora dostala a ktorú aj na sociálnej sieti zverejnila.

Zdroj: Instagram Silvia Šatníková | Kollárova "svokra" z Humenného

Barbora Richterová, ktorá má s Borisom Kollárom dvoch synov, má otca svojich detí poriadne v zuboch. Už nejaký ten čas sa na sociálnej sieti o ňom vyjadruje posmešne a podobné slová smeruje aj na adresu ďalších matiek jeho potomkov.

Ukázalo sa, že neklame. Informáciu o šestnástom potomkovi, synovi, potvrdila matka jeho dieťaťa. Boris Kollár ho má s len dvadsaťpäťročnou fitneskou Vanessou Hrubovčákovou z Humenného. Mladá kráska je športovkyňa, v roku 2015 si vybojovala bronz na juniorských majstrovstvách Slovenska v Bikini Fitness

Bráni zaťka Boriska

Že je dieťa Kollárovo sa rozhodla potvrdiť čerstvá babka a Kollárova nová „svokra“ Silvia Šatníková, ktorá je tiež fitneska. „Áno, čo sa týka môjho vnuka, som hrdá babička a nedám dopustiť na Borisa. Je to jeden z mála ľudí, ktorý je normálny, milý a dobrý človek,“ ukončila nadobro špekulácie na sociálnej sieti.

Z jej statusu je jasné, že minulosť a početný Kollárov hárem nijako nesúdi a Barbora Richterová jej dvíha tlak. „Aj keby mal Boris stodvadsať detí s päťdesiatimi ženami, vám sa spovedať nikto nemusí. Vy ste nikto, vy ste nič!,“ odkázala Richterovej a pustila sa aj do zhodnotenia jej psychiky:

„Ste psychicky chorá žena, zatrpknutá, zlomyseľná, závistlivá a žiarlivá… Každý normálny človek usúdi, že nie ste v poriadku. Smejete sa z Borisovho háremu a sama ste do neho patrili, dokonca double. Smejete sa z Borisa, ako vyzerá, aký je, no keď oplodňoval vás, zrejme vám to nevadilo, ale, chápem, mysleli ste v tej chvíli na iné záležitosti spojené s nim… Nevyšlo?? Slečna Richterová. Čo ste čakali?? Vaša malá kapacita mozgu vám zrejme nestačila na to, aby ste pochopili, že Boris bol, je a bude taký, aký je. Namiesto toho, že šírite nenávisť a zlo, venujte svoj čas deťom, ktoré sú údajne na tom psychicky zle práve kvôli vášmu nevhodnému a neprimeranému správaniu. A modlite sa, aby sa vám to všetko zlo nevrátilo,“ odkázala expartnerke Vanessina mama.

Richterová zatiaľ na tieto slová nereagovala. Boris Kollár sa pritom len v júli stal otcom syna Abnera. Porodila mu ho speváčka a podnikateľka Laura Vizváryová, s ktorou bol pred pár dňami v Dubaji.

Kollár sa vracia ku Kollárovi: Klameš, aj keď nemusíš (VIDEO)
Na svete je ďalšie video Zoroslava Kollára venované jeho menovcovi Borisovi, ku ktorému sa vracia, aby v sa ľudia dozvedeli, ako sa Boris Kollár dostal k niektorým svojim podnikateľským aktivitám. Tiež vysvetlil, ako je možné, že Borisovi politika... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik