Hlas ľudu: Matovič chce kandidovať za prezidenta
22 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

Neviem, či to mal byť zlý vtip, alebo je na tom čosi pravdy. Hovorí sa, že bez vetra sa ani lístok nepohne. Je teda dosť možné, že na parlamentných šumoch čosi pravdy bude. Zvlášť, keď vieme, že chorý Matovič je schopný všetkého.

Možno čerstvý predseda Slovenska zatúžil stať sa prvým mužom v štáte. Možno vznik jeho Slovenska bol prvým krokom. Byť premiérom si už vyskúšal, je aj predsedom Slovenska, tak prečo nejsť vyššie? Čo je on horší ako ten s jamkami? To teda nie. On ešte ukáže, kto je tu bohom!

Informácia, ktorá vyráža dych, zaznela v poslednej relácii TA3 Král na ťahu. V jej závere moderátor šokoval správou: „ Po chodbách parlamentu sa šíri neoverená informácia. Je možné, žeby Igor Matovič oznámil kandidatúru na prezidenta?“

Smerák Marián Kéry odpovedal: „Prezident je najvyššia funkcia,  človek na to musí dozrieť a byť štátnikom. A pán Igor Matovič ja od týchto kritérií vzdialený:“ Jaurová z PS sa v odpovedi obrátila s prosbou na pánaboha: „Pánboh ochraňuj Slovensko pred takouto kandidatúrou!! 

Hlas ľudu: Náboženskí fanatici kukajú ľuďom do gatí
A dobre robia. Veď ako najlepšie zistíš, kto je muž a kto žena? Nie je nič istejšie, ako keď sa kukneš do gatí. Ak tam máš pipíka, si muž, ak pišulku, tak žena. Viac pohlaví kresťania nepoznajú. Ak si preoperovaný, nie si normálny, preto si radšej... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik