TAKTO SA TO ROBÍ, D.P.M., upozornil smerák a PODAL si Čaputovú, Sulíka a Matoviča!
21 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Takto sa to robí, do psej matere! Kým študenti žurnalistiky obhajujú oligarchov, my pomáhame seniorom. Vláda Roberta Fica dá všetkým seniorom 300 eur navyše k vianočnému príspevku. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer SSD). Za to však, že seniori nedostanú tento rok plnohodnotný vianočný dôchodok, môžeme ďakovať Čaputovej, Matovičovi a Sulíkovi!

"Od budúceho roku bude vláda vyplácať 606 eur, a teda plnohodnotný vianočný dôchodok. Tak ako sme sľúbili. Tento rok prezidentka Čaputová odkladala spolu s Matovičom a Sulíkom voľby až na jeseň, čiže nebolo technicky možné vyplatiť na konci roka plnohodnotné vianočné dôchodky. Ale vďaka ministrovi financií Lacovi Kamenickému sa našli zdroje na to, aby sme už tento rok vyplatili 350 až 600 eur. Tlieskam," vyjasnil situáciu Blaha.

Opozícia vrieska, študentíci obhajujú oligarchov

Podľa neho kým opozícia vrieska a rieši výzdoby kancelárií, vláda pomáha tým, ktorí to potrebujú najviac. A kým mladí študentíci žurnalistiky z Bratislavy obhajujú oligarchov a ich mediálnej firmy, vláda bojuje za bežných ľudí. 

"V pondelok bolo nádherné sledovať, ako sa protestujúca mládež v počte trinásť kusov predviedla. Keď za nimi prišli naši predstavitelia Úradu vlády, aby im vysvetlili, čo páchajú oligarchické médiá ako Denník N či Markíza, tak sa s nimi neoliberálni aktivisti odmietli baviť. Prítomná slečna v rúšku to zdôvodnila tým, že sú ešte príliš mladí a neskúsení, aby diskutovali s politikmi. A preto chcú byť ticho. Zvláštne, že sú dosť starí a skúsení na to, aby protestovali za oligarchické médiá, ale sú príliš mladí a neskúsení, aby svoje konanie vedeli vyargumentovať. Bravó!," ironicky poznamenáva smerák.

Akoby ich niekto manipuloval

Človek by podľa Blahu až nadobudol dojem, že mladých tu niekto riadne manipuluje. "A budúci žurnalisti sa tešia na teplé miestečká v N-ku, však bohatí chlapci z Esetu radi prispejú."

Zdroj: TG/ĽB | Ľuboš Blaha

Politik upozorňuje, že vláda nemá problém zdôvodniť svoje rozhodnutia. "S N-kom, Aktualitami, Smečkom a Markízou sa nebudeme baviť - sú to oligarchické a nepriateľské médiá, slniečkarski talibanci, odpad žurnalistiky. Nebudeme strácať čas s tými, čo verejne priznávajú, že nám chcú len robiť zle. My budeme pomáhať ľuďom na Slovensku a nie skákať, ako oligarchovia v mediálnych firmách pískajú. Máte smolu, milionári."

Blaha v závere prízvukuje, že on osobne dáva rozhovory na dennej báze - slobodným, alternatívnym médiám. O tom je sloboda slova.

TAKÁ HANBA! Slniečkarsky progresívny dorast pred úradom vlády sa nezmohol na slovo (VIDEO)
Študenti protestovali! Aby sme boli konkrétnejší - pred Úradom vlády SR protestovalo v pondelok zopár študentov žurnalistiky z UK v Bratislave voči prístupu premiéra Roberta Fica (Smer SSD) a predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas SD) k... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik