SAMOVRAŽDA v škole? Čo sa stalo, desivé DETAILY z triedy
21 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Pondelok sa na základnej škole v Parchovanoch (okres Trebišov) niesol vo veľmi smutnom a tragickom duchu. O život tam prišiel 15-ročný deviatak Roman, ktorý spadol zo strechy školy. Podľa dostupných informácií sa rozhodol spáchať samovraždu.

Portál Nový Čas informuje o tejto tragickej udalosti ako prvý. Roman (†15) navštevoval základnú školu v Parchovanoch. Počas dňa sa podľa všetkého rozhodol ukončiť svoj život. „Vyskočil cez prestávku pred piatou hodinou, keď sme mali mať slovenský jazyk. Najprv cez okno vyšiel rebríkom na strechu a následne odtiaľ skočil na zem. Po tom, čo sa stalo, vyučovanie prerušili. Všetci v triede sme plakali,“ prezradil jeden z jeho spolužiakov.

Na miesto tragédie prišla polícia aj zdravotníci, ktorí previezli tínedžera do nemocnice. Žiaľ, lekárom sa ani napriek veľkej snahe už nepodarilo Romanovi pomôcť.

Mal trpieť depresiami

K tejto smutnej udalosti sa starosta Parchovian Marek Hazuga veľmi nechcel vyjadrovať. „Ako zriaďovateľ školy a štatutárny orgán obce mám informácie o tom, čo sa dnes v škole stalo, no tieto nie sú komplexné a dovtedy, kým nebudú, sa k tomuto prípadu vyjadrovať nebudem,“ uzavrel pre Nový Čas. Viac detailov prezradili ľudia, ktorí Romana poznali.

Zdroj: Facebook/Základná škola Parchovany – official

„Roman bol veselý a vysmiaty, no na druhej strane mal depresie, pre ktoré ho jeho matka nepúšťala ani von,“ povedal Romanov spolužiak. Tieto slová mala potvrdiť aj suseda z ulice, podľa ktorej bol chlapec jedináčik a žil s rodičmi obďaleč. „Čo viem, už predtým mal samovražedné sklony. Je hrozné si predstaviť, že deti, ktoré boli s ním v triede, to všetko videli. Zároveň sa však pýtam, prečo mu nikto nepomohol, nezdržal ho a nezavolal na niektorého z učiteľov?“ pýta sa.

Polícia sa prípadom už zaoberá, no zatiaľ nechcela prezradiť žiadne detaily. Škola má aj niekoľko bezpečnostných kamier, takže je možné, že sa v týchto dňoch budú prezerať aj záznamy, ktoré by vniesli do prípadu viac detailov.

Dôchodcovia POZOR! Pellegrini má DOBRÉ SPRÁVY (VIDEO)
Dobrá správa pre dôchodcov! Všetci dostanú k doterajšej sociálnej dávke pred Vianocami ďalších 300 eur. Informoval o tom na sociálnej sieti predseda parlamentu Peter Pellegrini. Šéf Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini dnes na... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik