Ohromná vizitka pre Žilinku! Generálna prokuratúra získala výborné hodnotenie
21 | 11 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Portál Transparex na základe analýzy dát v oblasti verejného obstarávania udelil Generálnej prokuratúre Slovenskej republiky za výsledky vo verejnom obstarávaní za rok 2022 hodnotenie A+ VEĽMI ZODPOVEDNÝ OBSTARÁVATEĽ.

Hodnotenie A+ získalo len 1 % zo všetkých registrovaných verejných obstarávateľov v Slovenskej republike a ocenenie za transparentné obstarávanie bolo udelené len 236 verejným obstarávateľom zo 4400 hodnotených subjektov.

Generálna prokuratúra Slovenskej republiky tak nadviazala na rok 2021, v ktorom bola taktiež vyhodnotená ako VEĽMI ZODPOVEDNÝ OBSTARÁVATEĽ, na 10. mieste v kategórii "Ústredné orgány štátnej správy".

Maroš Žilinka, generálny prokurátor Slovenskej republiky: "Moja vďaka patrí všetkým zamestnancom Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky, ktorí sa podieľajú a zodpovedajú za proces verejného obstarávania a ktorí svojou vysokou profesionalitou prispievajú k šetreniu verejných prostriedkov a účelnému nakladaniu s nimi."

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Dôchodcovia POZOR! Pellegrini má DOBRÉ SPRÁVY (VIDEO)
Dobrá správa pre dôchodcov! Všetci dostanú k doterajšej sociálnej dávke pred Vianocami ďalších 300 eur. Informoval o tom na sociálnej sieti predseda parlamentu Peter Pellegrini. Šéf Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini dnes na... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik