Igor opäť NESKLAMAL: Rozdáva MAČKU VO VRECI, s FIATKAMI na vás čakajú PROBLÉMY!
21 | 11 | 2023 I Dušan Janek

Spolieha sa Matovič na nevedomosť svojich sympatizantov? Voliči strany OĽaNO, dnes už premenovanej na hnutie Slovensko, sa nevedeli dočkať, či Igor Matovič dodrží svoje slovo a rozdá im sľubovanú odmenu, legendárne vozidlá značky Fiat. V lotérii, kde 79 šťastlivcov dostane k dispozícii model 500 na štyri roky získali však mačku vo vreci. Jeho malé darčeky, o ktorých hovoril už pred voľbami, nebudú pre budúcich majiteľov iba príjemným prekvapením. Ako je už u neho zvykom, opomenul nemálo negatívnych skutočností. To vrhá tieň na jeho dobrodinstvo. 

Danajský dar

Voliči strany Oľano, dnes už premenovanej na Hnutie Slovensko, sa nevedeli dočkať, či Igor Matovič dodrží svoje slovo a rozdá im sľubovanú odmenu, legendárne vozidlá značky Fiat. V lotérii, kde 79 šťastlivcov dostane k dispozícii model 500 na štyri roky získali však mačku vo vreci, píše denník Pravda.

Poslanec Matovič svojim danajským darom zatajil fakt, že výherca bude musieť okrem evidentného nepohodlia odohrávajúceho sa na pár metroch štvorcových hodných výsmechu okolia zaplatiť za svojho nadobudnutého veterána daň z príjmu. Alica Orda Oravcová, pracujúca ako finančná poradkyňa RTVS mu to však pripomenúť nezabudla.

V prípade, že občan uzaviera zmluvu o prijatí akéhokoľvek materiálneho i nemateriálneho imania, je povinný si ju dopodrobna prečítať a skontrolovať. Ak to neurobí, bude z nej podľa zákona musieť zaplatiť daň. Tak znie nekompromisný hlas zákonodarstva.

Spolieha sa na nevedomosť svojich voličov?

Zmena názvu Matovičovej strany na Slovensko, čo pobúrilo nejedného občana s vlasteneckým cítením, s tým nič nespraví. Matovič, absolvent Fakulty manažmentu Univerzity Komenského, ako samozvaný odborník na financie zamlčal i túto skutočnosť. Spolieha sa na nevedomosť svojich sympatizantov, hoci tých, ktorí volili súčasnú koalíciu označil bezprecedentne za hlupákov.

Matovičove fiatky, foto: FB/I. Matovič

Neuviedol ani samotné znenie zmluvy, pričom neustále kritizuje spolu s opozíciou, že vyhlásenie vládneho programu je vágne... O tom, že výherca ceny bude musieť vynahradiť aj náklady na STK, či zaplatiť diaľničnú známku nespomenul ani jediné slovo. Je to tiež dôkazom jeho perfekcionizmu a nespochybniteľného výberu jeho osoby na post premiéra ako aj na pozíciu ministra financií. S akým ďalším šokujúcim prekvapením príde Mgr. Igor Matovič môžeme len tušiť.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Dírerovi niet pomoci. Majiteľ Dráčika to povedal jasne
Počas celého uplynulého víkendu, sa všetci moderátori, komentátori, redaktori, „objektívnych“ médií, doslova predbiehali v tom, ktorí z nich najviac nabrýzga na dobu pred rokom 1990! Lídrom bol moderátor Dírer, ktorý mal v novembri 1989 sladkých,... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik