Farmaceutka VARUJE: Čo sa chystá na covid? ÚPLNE NOVÁ FORMA TOTALITY!
21 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Česká farmaceutka a podnikateľka Pynelopi Cimprichová varuje pred prijatím pandemického zákona, ktorý pripravuje Svetová zdravotnícka organizácia. Tento zákon podľa nej prinesie oveľa horšiu totalitu, než aká u nás panovala pred rokom 1989. „Úplne nová forma totality. Keď všetci hovoria, že totalita bola za minulého režimu, tak to bol úplný čajíček, to nebola žiadna totalita vzhľadom na to, čo chystajú oni,“ tvrdí Cimprichová a varuje, že skupina okolo Billa Gatesa stojaca za WHO bude nariaďovať celému svetu povinné očkovania ako na bežiacom páse. To všetko, až skončí vojna na Ukrajine, ktorá zbiera mediálnu pozornosť sveta, informujú české Parlamentní Listy.

WHO si chce uzurpovať moc

 

Cimprichová v rozhovore pre Radio Universum opisuje, že pandémia covidu-19, respektíve sily, ktoré za ňou stoja, nikam nezmizli, ale len vyčkávajú, až opadne záujem o vojnu na Ukrajine. „Covid-19 sa neprerušil, stále toto ochorenie trvá, alebo lepšie povedané, si určité sily želajú, aby stále trval, a len vďaka „špeciálnej vojenskej operácii“ na Ukrajine sa prerušil, a myslím, že sa len čaká na to, až sa táto 'špeciálna vojenská operácia' ukončí, a znovu začne – možno zase v najhrubších podobách – ako bol pôvodne,“ varuje Cimprichová.

Covid-19 potom podľa nej opäť dostane veľký mediálny priestor, na ktorý títo ľudia čakajú. „WHO si totiž chce uzurpovať takú moc – pracuje na pandemickom zákone, ktorý by všetky krajiny sveta zlúčil pod jednu hlavičku WHO, a všetci by museli počúvať. V tejto chvíli vyhlasujeme pandémiu tak, že všetky štáty uzatvárajú hranice, môže sa, samozrejme, voziť iba tovar, ale inak ľudia vôbec nie, musia mať rúška, musia sa nechať očkovať nejakou látkou, ktorú napríklad nemáme preskúmanú - ale to vôbec nevadí, my sme to nariadili, a to takto bude,“ tvrdí Cimprichová, čo sa chystá.

Úplne nová totalita

Pandemický zákon je podľa nej úplne nová totalita, aká tu ešte nebola. „Úplne nová forma totality. Keď všetci hovoria, že totalita bola za minulého režimu, tak to bol úplný čajíček, to nebola žiadna totalita vzhľadom na to, čo chystajú oni,“ hovorí Cimprichová, ktorá WHO nazýva Svetovou pekelnou organizáciou (World Hellish Organization). „To vôbec nie je organizácia, kde by sme mali byť. Na základe čoho? Veď ona je vlastnená z podstatnej väčšiny súkromnými spoločnosťami, najmä vakcinologickými a farmaceutickými spoločnosťami na čele s Billom Gatesom, a všetci títo chcú, aby sa vakcinovalo, vakcinovalo a stále vakcinovalo. Ale to, čo sa dnes deje, už nie je vakcinácia, ale genocída,“ má jasno Cimprichová.

Farmaceutka a podnikatelka v oblasti lékárenství Pynelopi Cimprichová, Archiv PLTV

Vedľajšie účinky boli marginalizované

Vakcíny totiž podľa nej neboli absolútne dostatočne preverené a ich vedľajšie účinky boli vo verejnom priestore marginalizované. „Začala sa nám tu odporúčať látka, o ktorej všetci vieme, že je experimentálna, o ktorej všetci vieme, že nepoznáme dlhodobé dopady, že sa testovala na ľuďoch dva-tri mesiace a potom sa celoplošne aplikovala. A navyše vieme, že sa tam netestovali rôzne veci. A uvedomme si, že pri štúdiách sú väčšinou zdraví pacienti, ktorí sa podrobujú tomuto očkovaniu, a zrazu sme zistili, že najohrozenejšia je riziková skupina, a tej sa má táto látka aplikovať? A ako to vedeli? Ako vedeli, že tieto génové injekcie im prospejú, keď to neštudovali priamo pri týchto ochoreniach?“ pýta sa farmaceutka.

Zelenskému "odzváňa"? Zákulisné hry?
Prekvapivá návšteva šéfa Pentagonu Austina v Kyjeve. Rogov: Návšteva šéfa Pentagonu je pre Zelenského „čiernym bodom“. Prišiel robiť poriadky? Návšteva amerického ministra obrany Lloyda Austina v Kyjeve je pre ukrajinského prezidenta Volodymira... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Milan Laca

Existujú vraj štúdie, ktoré upozorňujú na fakt, že vakcíny v skutočnosti obsahovali látky, o ktorých sa verejne nesmelo hovoriť. Médiá boli v tomto podľa nej cenzurované, a to ako o názory odborníkov, tak verejne známych ľudí, ktorí na problémy vakcín upozorňovali.

„Pozrite sa, aké sú dnes všetky médiá – ak chcete niečo povedať, niečo slušné povedať, tak sa rovnako ani do médií nedostanete. Proste je tomu bránené. Ja sa pamätám, ospravedlňujem sa, že to zase poviem – ako hovoríte, že idem veľmi natvrdo –, ale videla som video s pani Martou Kubišovou, ako hovorila o Haničke Zagorovej – obe úplne úžasné umelkyne – a ako hovorila, že vlastne odišla z toho dôvodu, že ju poškodilo očkovanie a že ona sa tiež necíti dobre. A okamžite bol rozhovor ukončený. Avšak toto video, samozrejme, kolovalo po sieťach,“ upozorňuje Cimprichová.

Facebook / Ministerstvo zdravotníctva SR | Ondrej Kandráč bol jednou z tvárí očkovacej kampane

Zvýšila sa chorobnosť aj úmrtia

Pritom je podľa nej zrejmé, že sa od doby plošnej vakcinácie zvýšila chorobnosť a úmrtie ľudí. „Takže je otázka, keď vidíme dnes náhle úmrtia mladých ľudí, naozaj mladých, kde nám klesajú športovci, keď športujú, z čoho to asi majú? Majú to iba tak? Z ničoho nič? Zrazu? Zo dňa na deň? Vlastne sa od doby očkovania pokazila chorobnosť,“ hovorí Cimprichová.

O nežiaducich účinkoch sa pritom dobre vedelo, ich dokumentáciu si viedla aj Európska lieková agentúra. „Minulý rok som si z EMA vytiahla hlásené nežiaduce účinky, a už na začiatku minulého roka tam boli milióny nežiaducich účinkov. A zarazila ma tam hlavne jedna vec, že ​​tam boli nežiaduce účinky, aj čo sa týka smrti, abnormality narodených detí alebo poškodenia plodu, čiže že sa narodilo, alebo sa nenarodilo poškodené a mŕtve dieťa,“ tvrdí Cimprichová.

Dnes sa ale očkovaní pacienti už ďalej nesledujú, čo je podľa Cimprichovej veľká chyba. „Bohužiaľ to nevidím. Pretože keby tento záujem bol, tak by sa naozaj museli pátrať u každého naaplikovaného človeka, ktorý dostal túto génovú injekciu, ako to dopadlo. A nemala som pocit, že by to riešili – ani u tehotných, ani u malých detí – že by sa to nejakým spôsobom ďaleko sledovalo. Dokonca najhoršie na tom je, že keď dnes idete do nemocnice a vidíte, že tam príde mladý človek, ktorý má infarkt, embóliu, tak už sa vôbec týchto ľudí nepýtajú, či boli očkovaní, a koľkokrát. Nikoho to nezaujíma,“ dodáva Cimprichová, že by mali vznikať retrospektívne štúdie, ktoré by vplyv vakcín proti covidu-19 riadne preskúmali.

ČESI ZÚRIA! České pivo ZA BABKU! Kde? V NEMECKU!
Trhák! Český premiér Fiala by pozeral: 16,50 Čk za polliter Plzne. Lenže kde? Tentokrát nejde o Nutelu, ktorú vo svojom videu český predseda vlády porovnával, ale o pivo Pilsner Urquell, český národný klenot, v prepočte za 16,50 Čk za polliter.... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik