České vojnové vízie: PRIPRAVUJÚ SA NA RUSOV!
22 | 11 | 2023 I Milan Laca

Řehka: Pripravujeme sa na najhorší scenár a protivníka s jadrovými zbraňami. Medzinárodný terorizmus ďalej ohrozuje našu civilizáciu a popri Rusku je najvýznamnejšou hrozbou pre NATO, vyhlásil náčelník českého generálneho štábu Karel Řehka. 

Treba myslieť na vojnu!

„Nedá sa spoliehať na večný mier,“ varoval Řehka. V súlade s nedávno schválenou obrannou stratégiou, je nutné sa chystať na obrannú vojnu vysokej intenzity s technologicky vyspelým protivníkom, vybaveným jadrovými zbraňami, upozornil s tým, že pri vojne s Ruskom "by sme boli od prvej sekundy". 

„Keby došlo ku stretu medzi Ruskom a alianciou - opakujem keby - boli by sme aktívnym účastníkom od prvej sekundy. Dotklo by sa to armády, ale aj našej infraštruktúry a všetkých občanov,“ povedal náčelník generálneho štábu Řehka.

Majú jej plné zuby. Pustili sa do nej!
Orbánova strana rozmiestnila bilbordy proti Ursule von der Leyenovej po celom Maďarsku. Vládnuca strana nainštalovala bilbordy, namierené proti predsedníčke Európskej komisie Ursule von der Leyenovej. Nová kampaň Ako píše „ Európska pravda“, s... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Milan Laca

Česko bude odstrašovať Rusko! 

„Budeme ďalej pracovať na odstrašení a obrane. Pripravujeme sa na najhorší scenár.  Naša krajina bude vďaka bohu odstrašovať a brániť sa ako súčasť NATO,“ poznamenal.

Peniaze sa nájdu 

České Ministerstvo obrany má, podľa návrhu rozpočtu, na budúci rok hospodáriť so 151 miliardami korún, čo je zhruba o 40 miliárd viac oproti tohtoročnému rozpočtu. Spolu s výdavkami na obranu v ďalších kapitolách rozpočtu vo výške 8,6 miliardy korún, dosiahne čiastka bezmála 160 miliárd a presiahne tak prvýkrát od vstupu Česka do NATO v roku 1999 dve percentá hrubého domáceho produktu.

ČESI ZÚRIA! České pivo ZA BABKU! Kde? V NEMECKU!
Trhák! Český premiér Fiala by pozeral: 16,50 Čk za polliter Plzne. Lenže kde? Tentokrát nejde o Nutelu, ktorú vo svojom videu český predseda vlády porovnával, ale o pivo Pilsner Urquell, český národný klenot, v prepočte za 16,50 Čk za polliter.... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!