AKTUÁLNE DRÁMA na cestách hneď zrána: HROMADNÁ nehoda a zrážka SANITKY (FOTO)
21 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Pekelné ráno! Hromadná nehoda a zrážka sanitky zablokovali dopravu. Tvoria sa hodinové kolóny, upozorňuje portál zoznam.sk.

Utorkové ráno začalo veľmi kriticky. Na cestách v rôznych častiach Slovenska sa stalo v priebehu pár minút niekoľko nehôd. V jednom prípade ide o hromadnú dopravnú nehodu, v druhom dokonca o zrážku osobného motorového vozidla a sanitky. 

V Žiline na Estakáde smerom z Kysuckého Nového Mesta sa zrazilo viacero áut. Úsekom prejdete po pravej krajnici. Smerom z Čadce sa však zdržíte asi dve hodiny, pričom kolóny sú aj na Ľavobrežnej a Bytčianskej.

ZDROJ: Zelená vlna

Druhá vážna nehoda sa zasa stala v Nitre na križovatke Mostná a Farská. Tam sa zrazilo osobné auto so sanitkou. Blokujú stred križovatky a vodiči sa preto zdržia vo všetkých smeroch.

ZDROJ: Zelená vlna

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

V Univerzitnej nemocnici Bratislava platí od utorka zákaz návštev
V Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) sú od utorka zakázané návštevy. Dôvodom je zhoršujúca sa epidemiologická situácia. Nemocnica o tom informovala na sociálnej sieti s tým, že obmedzenie je dočasné. "Vzhľadom na aktuálne sa zhoršujúcu... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťkvá/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik