Muž sa rútil do Bratislavy ŠIALENOU rýchlosťou! Verdikt?
20 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Mal naponáhlo, ale policajný radar všetko zdokumentoval a muži zákona si pána za volantom "podali".

Policajti z hlavného mesta na sociálnej sieti informovali o 62-ročnom mužovi, ktorý porušil predpisy rýchlou jazdou. Stálo ho to osemsto eurovú pokutu a vodičský preukaz.

„S takýmto verdiktom odišiel 62 – ročný vodič, ktorého nameral radar dopravnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na diaľnici D1 smer Bratislava. So svojím motorovým vozidlom zn. Aston Martin jazdil rýchlosťou 219 km/h, čím prekročil najvyššiu dovolenú rýchlosť o 109 km/h,“ napísali na Facebook policajti.

Polícia v príspevku upozorňuje na to, že vodiči vysokou rýchlosťou ohrozujú nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky.
 

Afričan na Slovensku: NECHÁPEM, niektorí Rómovia ma volajú opica
Známy Afričan žijúci na Slovensku zareagoval na komentár s rasistickým podtónom a jeho krátke video už zaznamenalo státisíce pozretí. „Ty si v prvom rade zavri pi**… Je to obyčajný imigrant, opica, nemá tu čo robiť, robia tu len bordel,“... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!