Kurtizány majú aspoň svoju hrdosť, kým odkopnutí novinári sú na smiech
23 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

"Kurtizány majú aspoň svoju hrdosť, kým odkopnutí novinári sú na smiech..."To je jeden z komentárov pod článkom v denníku Sme, kde sa píše, že Fico prerušil komunikáciu so SME, TV Markíza, Denníkom N a webovým portálom Aktuality.

Keďže ide o čitateľov média, ktoré je  postihnuté nielen fyzicky, ale aj mentálne, nečudujem  sa, že väčšina komentárov je voči Ficovi a jeho rozhodnutiu nepriateľsky naladená.

Preto sa čudujem, že neukameňovali autora tohto textu:

Novinárska obec si prisvojila kredit Kuciaka. Priam roztopašne sa vyvaľovala v žiari jeho smrti. Zrazu bol každý pisálek NOVINÁR, chrániaci demokraciu.
A čo dokázala vyťažiť z tej obrovskej vlny solidárnosti s novinárskou obcou? Pýtať si predplatné. Viac peňazí na investigatívu, bude viac kvalitných článkov atď., atď.. Kde sú tie články?

Nikde. Zato poslušne chodili na všetky tlačovky zlodejov, poslušne vysielali a zdieľali každé ich klamstvá. Poslušne s nimi robili rozhovory.

A teraz sú rozhorčení. Lebo sú odkopnutí ako posledné kurtizány. No kurtizány majú aspoň svoju hrdosť, kým títo novinári sú na smiech.

Keď zakážu masové zhromažďovanie, budú sa stretávať v knižnici.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik