Afričan na Slovensku: NECHÁPEM, niektorí Rómovia ma volajú opica
20 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Známy Afričan žijúci na Slovensku zareagoval na komentár s rasistickým podtónom a jeho krátke video už zaznamenalo státisíce pozretí.

„Ty si v prvom rade zavri pi**… Je to obyčajný imigrant, opica, nemá tu čo robiť, robia tu len bordel,“ okomentoval jeden z používateľov TikToku Bola Wilsona, známeho Afričana, ktorý žije a pracuje na Slovensku.

Video s veľkým dosahom

Ten sa na jeho komentár rozhodol zareagovať krátkym videom na rovnakej sociálnej platforme.

@bolwilson Replying to @lacisniper počkaj, čo som robil??  #fyp #bolwilson #slovenčina #slovensko #slovakia #košice #slovak #slovenčina #slovensko #viral #kosice #mostviralvideo #wolt ♬ Savior - Young Smith

„Viete, čomu nerozumiem? Že niektorí Rómovia ma volajú opica a potom povedia, že bieli Slováci sú rasisti. Ako to je možné? Nechápem. Nerozumiem. A to nie je len na TikToku, aj na ceste ma volajú opica a smejú sa,“ hovorí v ňom veľmi dobrou slovenčinou.

Video medzi užívateľmi poriadne zarezonovalo, stačilo pár dní a pozretia sa už počítajú v státisícoch. Zaznamenalo tiež vyše 1500 komentárov.

Podporili ho aj Rómovia

„Nechápem, ako to môže niekto napísať,“ napísal jeden z užívateľov, ktorý mal na mysli komentár adresovaný Wilsonovi. „Ľudia sú zlí, v nikom nie je toľko zla, ako v ľuďoch…“ okomentovala ďalšia. „Nevšímaj si to,“ vyzvala ho Katarína.

Video sa rozhodli komentovať aj samotní Rómovia. „Povedal si to pekne, ospravedlňujem sa ti za takých idiotov, ktorí vôbec nechápu, čo hovoria,“ napísal jeden z nich. „Som Rómka a ja vás beriem, že patríte k nám,“ znie ďalší z komentárov, ktorý potvrdzuje fakt, že je nemožné súdiť ľudí na základe rasy alebo etnicity.

Kto je Bol Wilson?

Pre mladého Afričana sa stalo nateraz domovom Slovensko. Pracuje ako cyklokuriér a okrem jedla šíri aj kusisko dobrej nálady. Mladíka sleduje na TikToku už vyše 55-tisíc fanúšikov.

Zdroj: Dnes24

Boris Kollár má údajne ďalšie dieťa! Národ sa baví: Pri dedičskom konaní bude treba prenajať štadión
Boris Kollár má údajne ďalšie dieťa. Jedna z jeho matiek, Barbora Richterová, matka dvoch jeho detí už niekoľko dní informuje na sociálnej sieti o tom, že Boris Kollár predseda hnutia Sme rodina intenzívne "pracuje" na svojej rodine ďalej a krátko... Čítať ďalej
20 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik