Predpoveď počasia pre Slovensko na nedeľu19. novembra
19 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Dobré ráno, meniny má Alžbeta.

Počasie na dnes: Oblačno až zamračené, v noci aj zmenšená oblačnosť.

Cez deň postupne na viacerých miestach sneženie alebo dážď so snehom, neskôr v nižších a stredných polohách väčšinou dážď. Ojedinele poľadovica.

NOC:
Polojasno až oblačno, na západe a v Banskobystrickom kraji spočiatku miestami až jasno. Postupne od západu pribúdanie oblačnosti. Ojedinele, spočiatku na severe, nadránom na krajnom západe, sneženie alebo dážď so snehom. Výnimočne poľadovica.
Najnižšia nočná teplota 1 až -4, v údoliach miestami okolo -6 st.
Slabý, spočiatku na západe a východe severozápadný až severný vietor 3 až 9 m/s (10 až 30 km/h).

DEŇ:
Oblačno až zamračené a postupne od západu na mnohých miestach sneženie alebo dážď so snehom. V priebehu dňa postupne od západu v nižších a stredných polohách prevažne dážď alebo mrholenie. Ojedinele poľadovica.
Najvyššia denná teplota 0 až 5, na juhozápade miestami do 7 st.

Teplota na horách vo výške 1500 m okolo -4, do večera oteplenie na cca 0 st.

Slabý, postupne vietor južných smerov 2 až 7 m/s (5 až 25 km/h). Na horách nad pásmom lesa postupne búrlivý vietor až víchrica.

Predpokladané množstvo zrážok:
NOC: do 1 mm / do 1 cm snehu
DEŇ: do 5 mm / lokálne do 5 cm snehu

Poslankyňa Kramplová: November 1989 bol podvod (VIDEO)
Podpredsedníčka a poslankyňa NR SR za SNS Dagmar Kramplová sa nemieni klaňať modle 17-teho novembra 1989. Toto správanie sa na Facebooku nazýva falošným liberálnym divadlom, ktorému treba nastaviť zrkadlo. Bojom za slobodu a demokraciu môže... Čítať ďalej
18 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik